A keď nemáte dátový balíček, dostanete 100 MB dát.

Operátor O2 pripravil pre svojich zákazníkov letnú akciu, v rámci ktorej môžu získať dáta zadarmo. Akcia funguje od dnešného dňa do 31. 8. 2016 a pre získanie dát stačí iba vykonávať letné aktivity – navštevovať lesy, parky, kúpaliská, vodné plochy, hrady a zámky.

Na tlačovku si vybral Sad Janka Kráľa, kde bolo možné O2 novinku aj reálne predviesť. Konštatujeme, že to bola tohto roka prvá tlačovka pod holým nebom a bolo to veľmi príjemné.

O2 na 140 voľne dostupných miestach v blízkosti spomenutých objektov schovalo promokódy, pomocou ktorých si môžete zadarmo obnoviť váš dátový balík alebo, ak dátový balík nemáte, dostanete 100 MB dát. Dáta nie je možné kumulovať (je treba použiť bezplatný dátový balík a až potom aktivovať ďalší promokód pre získanie ďalšej várky extra dát) a každý zákazník môže použiť maximálne 10 promokódov.

Letná akcia teda funguje na princípe geolokácie. Stačí prísť na určené miesto a aplikácia O2 Extra Výhody vám vygeneruje promokód. V aplikácii nájdete zoznam miest, kde sú kódy umiestnené, čo uľahčuje ich hľadanie. Operátor umiestni niektoré kódy aj na svojej webovej stránke www.extradata.o2.sk, tie je možné získať prostredníctvom rôznych hier.

Získaný promokód je možné uplatniť cez aplikáciu O2 Extra Výhody, prostredníctvom SMS správy alebo cez portál Moje O2. Aplikáciu O2 Extra Výhody je potrebné mať aktualizovanú a taktiež je nutné mať pripojenie do internetu a GPS, aby vás aplikácia lokalizovala a vygenerovala / doručila kód.

Promokód po použití automaticky obnoví dátový balíček, resp. aktivuje 100 MB dát zákazníkom bez balíčka. Používateľ si preto môže naplánovať, kedy sa mu oplatí promokód použiť. Pri obnove dát balíčka sú dáta platné do konca fakturačného obdobia a ak má službu Datahit, prenesú sa do ďalšieho mesiaca. Kódy je potrebné aktivovať do 31. 8. 2016.

O tom, ako celá táto akcia funguje sa môžete presvedčiť aj v našom redakčnom videu.

Službu Datahit dnes využíva viac ako 100 tisíc zákazníkov O2.

Prečítajte si aj:

O2 predstavuje službu Datahit. Prenos mobilných dát do ďalšieho mesiaca a obnova dátových balíčkov (doplnené o VIDEO)

Na článku spolupracoval Ondrej Macko

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit