Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

O2 sa stalo generálnym partnerom projektu Beh si ty, ktorý prináša informácie o vybraných bežeckých podujatiach pre bežcov z celého Slovenska. V najbližšom čase je to Saguaro Run Fest, ktorý sa koná na bratislavskej Železnej studničke už 14. júna. Nový portál Beh si ty Powered by O2 prináša prehľadnejšiu registráciu a jednoduché online platby na vybrané bežecké podujatia. Beh sa stáva jednou z kľúčových sponzoringových aktivít operátora.  

„Naše sponzoringové aktivity sme tento rok obohatili o podporu bežcov na Slovensku. V zdravom tele, zdravý duch, a bez kyslíku to samozrejme nejde. Uvítali sme možnosť stať sa generálnym partnerom projektu Beh si ty, ktorý združuje bežcov z celého Slovenska. Veríme, že naše partnerstvo prinesie portálu nielen prehľadnejší dizajn, ale aj mnoho úspešných podujatí. O2 už tento rok prinieslo technické novinky, prostredníctvom portálu Beh si ty Powered by O2, na behu s najdlhšou tradíciou na Slovensku, Národnom behu DevínBratislava. A spoluprácu chystáme aj na ďalšie podujatia ako O2 Kordícky extrém, štafetový beh Od Tatier k Dunaju či Banskobystrický maratón,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

O2 inovovalo portál Beh si ty

Portál pod novým názvom Beh si ty Powered by O2 prinesie účastníkom bežeckých podujatí jednoduchú registráciu online platbu štartovného na vybrané bežecké podujatia. Vynovený portál ponúka aj novinky ako filtre na vyhľadávanie vhodného behu, či fotografie každého bežca v cieli. V krátkom čase tiež portál sprístupní aj podrobnejšiu históriu bežeckých výkonov účastníkov z jednotlivých behov, na ktoré sa zaregistrovali v minulosti prostredníctvom portálu Beh si ty. Cieľom portálu je aj bezplatná pomoc pri propagácii, registrácii či platbe štartovného pre ďalšie bežecké podujatia, ktoré prejavia záujem o spoluprácu. Dôležitou súčasťou partnerstva je technická podpora O2 na konkrétnych bežeckých podujatiach. Spomínané fotografie sú len prvým krokom spolupráce O2 a portálu Beh si ty Powered by O2.

S O2 sa bude behať aj na Facebooku

O2 ako technologický partner behov tiež pripravuje špeciálnu zábavnú hru na bežeckú tému, v ktorej sa bude súťažiť o zaujímavé ceny. Cieľom hry je nazbierať čo najviac bodov, pri neustále sa zvyšujúcej obtiažnosti. Aby sa hráč dostal čo najďalej, musí preskakovať prekážky, pokiaľ prekážku nepreskočí, hru bude musieť začať hať odznova.

Sponzoringové a CSR aktivity O2

Súčasťou sponzoringovej a CSR stratégie O2 je vyberať si projekty, ktoré môže podporovať dlhodobo a nie len finančne. O2 je vždy aktívnym partnerom a v spolupráci s organizátormi neustále hľadá možnosti ako dodať podujatiam pridanú hodnotu v podobe rôznych vychytávok, či už technologických alebo zábavných. Ku Grape festivalu a Srdcu pre deti sa tento rok teda pridáva aj podpora bežcov.

Značky: