V portfóliu má aj extender na zosilnenie Wi-Fi.

O2 oznámilo akciovú ponuku na televíznu službu O2 TV, ktorú zlepšilo v apríli minulého roka. Teraz ju môžete získať k pevnému internetu (služby O2 Internet optikou aj O2 Internet vzduchom) so zľavou 50 % na dva roky.

O2 TV obsahuje 75+ TV kanálov, ktoré môžete sledovať na štyroch zariadeniach súčasne. Výrazným zlepšením prešiel za posledné obdobie samotný dizajn televízie a sprehľadnilo sa tiež rozdelenie sekcií, čo uľahčuje používanie televízie. Nechýba 7-dňový archív vysielania, zoradenie všetkých odvysielaných filmov a seriálov do žánrov podľa hodnotenia z filmových databáz, obrazové náhľady počas pretáčania, či možnosť nastavenia obľúbených TV staníc.

Optický internet od O2

O2 ponúka optický internet s prenosovými rýchlosťami až 1000/300 Mbps. Táto služba sa inštaluje zákazníkom cez kábel. Ak doma nemáte zriadený koncový bod optického internetu, jeho bezplatnú inštaláciu zabezpečí technik po telefonickej dohode. O2 ponúka službu bez viazanosti. V prípade viazanosti u iného operátora preplatí zmluvnú pokutu do výšky 120 eur.

O2 Internet optikou si môžete objednať na webovej stránke operátora alebo fyzicky v ktorejkoľvek O2 predajni.

O2 Internet optikouZákladnýPohodovýBezstarostný
Maximálna rýchlosť dát400/80 Mbps800/160 Mbps1000/300 Mbps
Predplatený objem dátneobmedzenýneobmedzenýneobmedzený
Mesačný poplatok za službu a zariadenie17 eur + 1,25 eur22 eur + 1,25 eur27 eur + 1,25 eur

Zlepšený pevný internet cez 5G

Tam, kde optické pripojenie nie je dostupné, ponúka O2 službu O2 Internet vzduchom cez vonkajšiu 5G anténu – primárne na frekvencii 3,5-3,7 GHz. Tá poskytuje vysoko rýchlostné a stabilné pripojenie s neobmedzenými dátami.

O2 plánuje počas najbližších dvoch rokov pokryť 5G sieťou takmer celé Slovensko. Na modernizáciu siete bude naviazaný proces výmeny antén, ktoré budú podporovať 5G signál. Aj z tohto dôvodu pristúpil operátor k úprave portfólia O2 Internet vzduchom.

Nová ponuka O2 Internet vzduchom pozostáva z troch hlavných programov, ktoré majú neobmedzený objem dát a až dvojnásobnú maximálnu rýchlosť oproti pôvodnému portfóliu. Splátka za anténu sa po novom oddelí od mesačného poplatku za službu, vďaka čomu zákazník po 48 mesiacoch platí len mesačný poplatok.

O2 Internet vzduchomZákladnýPohodovýBezstarostný
Maximálna rýchlosť dát20/5 Mbps100/15 Mbps300/30 Mbps
Predplatený objem dátneobmedzenýneobmedzenýneobmedzený
Mesačný poplatok za službu a zariadenia15 eur + 7 eur počas 48 mesiacov21 eur + 7 eur počas 48 mesiacov26 eur + 7 eur počas 48 mesiacov

V ponuke je aj nový program s vnútornou anténou s názvom Praktický. Ide o riešenie pre zákazníkov, ktorí nemôžu vŕtať do fasády alebo sú v podnájmoch. Pri optimálnych podmienkach vie dosiahnuť priemernú rýchlosť okolo 300 Mbps, avšak rýchlosť významne ovplyvňuje správne umiestnenie vnútornej antény.

Súčasťou ponuky aj naďalej ostáva aj Biely O2 Internet vzduchom.

O2 Internet vzduchomBielyPraktický
Maximálna rýchlosť dát15/2 Mbpsneobmedzená
Predplatený objem dát250 GB1 TB
Mesačný poplatok za službu a zariadenia17 eur + 2,50 eur26 eur + 9 eur počas 48 mesiacov

Extender na zosilnenie Wi-Fi

V prípade oboch služieb pevného internetu sú k dispozícii Wi-Fi 6 Mesh extendre, ktoré rozšíria Wi-Fi signál do každého kúta domácnosti. Je to ideálne riešenie pre viacpodlažné domy, byty s rozlohou viac ako 70 m2, a tiež pre dvory alebo terasy.

O2 ponúka Wi-Fi Extender Zyxel WX3100 za cenu 1,5 eur mesačne na 48 mesiacov. Extendre sú plne kompatibilné s výkonným O2 Wi-Fi routerom Zyxel, majú jednoduchú inštaláciu a vytvárajú inteligentnú Mesh sieť v celej domácnosti.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit