Zákazníci si ich nájdu v O2 aplikácii.

O2 spustilo 2. mája 2023 nový vernostný program O2 Prekvapenia. Dostupné sú v O2 aplikácii. Prekvapenia budú dostávať všetci zákazníci s nainštalovanou O2 aplikáciou a fungujú tak, že každý utorok, stredu alebo štvrtok, si v aplikácii nájdete nový darček.

Rozdelenie do jednotlivých dní je náhodné, avšak platí, že darček v rámci O2 Prekvapení budete dostávať vždy v ten istý deň. Znamená to, že ak si ho nájdete v O2 aplikácii v stredu, o týždeň dostanete nový darček – takisto v stredu.

Na dostupnosť darčeka vás upozorní push notifikácia z O2 aplikácie. Darček bude dostupný vo forme virtuálneho lósu, ktorý je potrebné zotrieť v priebehu 2 dní – po zotretí bude jeho platnosť jeden týždeň, v rámci ktorého môžete darček uplatniť. Následne sa o týždeň objaví v aplikácii nový darček.

O2 bližšie nešpecifikuje, aké darčeky si nájdu jeho zákazníci v O2 aplikácii. Operátor naznačil len to, že pripravené budú výnimočné partnerské zľavy, neobmedzené dáta na deň a zľavy na vybrané zariadenia a príslušenstvo z O2 e-shopu.

K dispozícii budú aj špeciálne extra darčeky, ktoré dostanú zákazníci vždy v deň ich narodenín a v deň výročia ich zmluvy.

O2 Prekvapenia: Každý týždeň nový darčekZdroj: O2
O2 Prekvapenia: V O2 aplikácii si nájdete každý týždeň nový darček

Zdroj: O2, vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit