Zmeny začnú platiť od septembra.

O2 plánuje od septembra zrušiť službu Digitálny bonus, vďaka ktorej si mohli zákazníci tohto operátora znižovať výšku faktúr o 1 euro. Zároveň sa zvýši cena O2 TV Mini o 1 euro a O2 TV o 2 eurá. O2 vysvetľuje zvýšenie cien ako reakciu na pokračujúci rast cien, čo výrazne navyšuje jeho náklady, a to najmä na prevádzku a rozvoj sieťovej infraštruktúry.

Zrušenie Digitálneho bonusu sa prejaví postupne v závislosti od zúčtovacieho obdobia – najskôr však v zúčtovacom období od 8. septembra 2022. Zákazníci zaznamenajú rozdiel vo faktúrach prichádzajúcich v októbri a začiatkom novembra.

Cena O2 TV Mini sa zvýši o 1 euro a O2 TV o 2 eurá od 20. septembra 2022. O2 TV Mini obsahuje 18 slovenských a českých TV kanálov, ktoré môžete súčasne sledovať na 2 zariadeniach. O2 TV ponúka viac ako 70 TV kanálov rôznych žánrov, pričom službu je možné používať na 4 zariadeniach.

O2 nie je jediný operátor, ktorý v poslednej dobe zvýšil ceny. Od augusta sa zvýšenie cien dotklo aj zákazníkov Orangeu.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit