Čím viac paušálov, tým vyššia zľava.

O2 predstavilo balík služieb O2 Spolu. Ten prináša zľavu na pevný O2 Internet na doma, pričom výšku zľavy určuje počet O2 paušálov, ktoré máte na vašej faktúre. Matematika je jednoduchá – za každý paušál získate zľavu vo výške 5 eur, takže ak máte na faktúre tri paušály, Modrý O2 Internet na doma s poplatkom 15 eur mesačne môžete používať bezplatne.

Balík O2 Spolu si budete môcť aktivovať od 2. februára 2021 na predajniach operátora, prípadne cez infolinku a iné vzdialené kanály. Približne o týždeň neskôr (od 9. februára 2021) bude možné vytvoriť O2 Spolu aj priamo cez mobilnú aplikáciu Moje O2 SK.

Zľavu je potom potrebné aktivovať cez mobilnú aplikáciu od O2, následne sa bude aplikovať pravidelne a bude sa automaticky meniť podľa toho, koľko paušálov sa bude nachádzať na vašej faktúre. Operátor nelimituje počet paušálov alebo počet programov Internet na doma.

Do balíka O2 Spolu sa započítavajú všetky paušály od O2 – pôvodný O2 Paušál, O2 SMART Paušál a O2 Dáta. Pokiaľ máte v rámci rodiny viacero paušálov, avšak každý je na inej faktúre, je potrebné spraviť prepis v O2, aby boli všetky paušály na jednej spoločnej faktúre. Poplatok za prepis sa v tomto prípade nebude podľa slov operátora platiť.

O2 Spolu

O2 Spolu: Výška zľavy na O2 Internet na doma je priamo úmerná počtu O2 paušálov, ktoré máte na svojej faktúre. Zdroj: O2

O2 Spolu

O2 Spolu: Zopár ilustračných príkladov. Zdroj: O2

O2 Spolu

O2 Spolu: Zľavu si budete môcť aktivovať cez mobilnú aplikáciu Moje O2 SK. Po aktivácii sa bude automaticky uplatňovať každý mesiac, dokedy budete mať aktívne O2 paušály. Zdroj: O2

Aktualizovaná ponuka O2 Internetu na doma

O2 v rámci predstavenia balíka O2 Spolu oznámilo aj drobné zmeny v portfóliu O2 Internetu na doma. Táto služba je aktuálne dostupná v piatich variantoch v cene od 15 eur do 30 eur. S výnimkou Bieleho variantu má používateľ k dispozícii 500 GB dát plnou rýchlosťou s následným spomalením na 2/1 Mbps po ich vyčerpaní.

Aktualizovaná ponuka O2 Internetu na doma bude od 2. februára 2021 vyzerať nasledovne – Zlatý paušál je lacnejší, novinkou je Platinový O2 Internet na doma s rýchlosťou sťahovania na úrovni maxima 4,5 G siete, čo aktuálne v O2 zodpovedá rýchlosti 150 Mbps.

O2 Internet na doma

O2 Internet na doma od 2. februára 2021. Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Nekonečné O2 SMART Paušály: O2 má mobilné paušály s neobmedzenými dátami

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit