Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

O2 už osem týždňov vyzýva prostredníctvom ambasádorov každého, aby sa zapojil do kampane Dobré dáta a svojou troškou prispel k zlepšeniu Slovenska.

Aktuálne splnili zapojení ľudia v rámci kampane už 20 tisíc výziev. K tohtotýždňovej výzve Tomiho Kida, boju proti predsudkom, sa pripoja aj predajne O2, ktorých zamestnanci budú celý týždeň nosiť špeciálny odznak.

Aktuálna výzva: Boj proti predsudkom

Odhodlaný bojovník, charizmatický mentor, vyhľadávaný tréner a majster sveta v profesionálnom boxe Tomi Kid sa tento týždeň zapojil so svojou výzvou: „Za dobré veci sa vždy oplatí bojovať. Bojuj s nami bez rukavíc proti veľkému súperovi súčasnosti – predsudkom. Rasovým, náboženským, akýmkoľvek. Daj svetu najavo, čo si myslíš.“

Od začiatku kampane už viac ako 20 tisíc splnených výziev

Na zapojenie sa do výzvy sa stačí odfotiť a fotku nahrať na stránku www.dobredata.o2.sk. O2 k nej doplní odznak „Bojujem proti predsudkom“. Takto upravenú fotku stačí „vyzdieľať“ na svojom facebookovom profile. Výzvu Tomiho Kida si môžete pozrieť na webe: https://www.dobredata.o2.sk/tomi-kid/. „Od začiatku kampane už máme viac ako 20 tisíc splnených výziev a spolu sme rozdali vyše 11 tisíc GB dobrých dát. Okrem online priestoru budeme tohtotýždňovou výzvou viditeľní aj na našich predajniach, kde budú mať naši zamestnanci pripnutý odznak Bojujem proti predsudkom,“ potvrdila Tereza Molnár, hovorkyňa O2.

Dobré dáta od O2

O2 odštartovalo kampaň Dobré dáta ambasádorom a zlatým olympionikom Matejom Tóthom, hneď ďalší týždeň vyzývala k venovaniu času mamám Kristína Farkašová a po nej svojim posolstvom vyzýval vydavateľ slovenskej literatúry a zakladateľ súťaže Poviedka Koloman Kertész Bagala. Ďalšími vyzývateľmi boli raper Strapo s výzvou proti hoaxom a nepravdám na internete, herečka Táňa Pauhofová s výzvou na podporu kultúry naživo, Janica Lacová s výzvou prípravy zdravého a chutného jedla a Matúš Vallo s výzvou návrhu na zlepšenie priestoru okolo nás. O2 má pre záujemcov prichystaných ešte dvoch vyzývateľov, ktorých postupne odhalí v nasledujúcich týždňoch. Všetky výzvy sú stále otvorené a je možné ich plniť aj spätne.

Značky: