V ponuke je nový model Strong Leap S3+.

O2 začalo od 12. júna 2024 ponúkať nový set-top box pre službu O2 TV. Nová generácia s názvom Strong Leap S3+ ponúka atraktívny dizajn a špičkové technológie.

Set-top box nie je pre používanie služby O2 TV nevyhnutný, nakoľko O2 ponúka aplikácie pre smart televízory so systémom Android TV a tiež aj pre televízory značiek Samsung a LG. Mobilné aplikácie sú dostupné pre Android a iOS. Pokiaľ však nemáte Android TV box alebo kompatibilný smart televízor, môžete si zakúpiť set-top box priamo od O2.

Najväčšou zmenou nového set-top boxu oproti predchádzajúcim generáciám je nový diaľkový ovládač s číselnou voľbou, ktorým operátor reaguje na potreby zákazníkov. Ovládač má rýchle a komfortné ovládanie s funkciou Bluetooth a hlasovým asistentom.

Strong Leap S3+ podporuje technológie Dolby Atmos a Dolby Vision. Zariadenie funguje na operačnom systéme Android TV 11 s integrovaným obchodom Google Play. Detailné špecifikácie nájdete na stránke výrobcu.

O2 ponúka Strong Leap S3+ za 84 eur. Staršie modely Strong Leap S1 a S3 ostávajú aj naďalej v ponuke ako alternatíva v dopredaji za 72 eur.

Strong Leap S3+Zdroj: O2
Strong Leap S3+

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit