Zmena platí od 6. augusta 2024, ceny sa nemenili.

O2 oznámilo, že navýšilo objem dát v roamingových balíčkoch. Nové balíčky sú dostupné od 6. augusta 2024, ich cena sa nezmenila.

Roamingový balíček Svet bez hraníc po novom ponúka 3 GB dát (predtým to bolo 500 MB). Jeho cena je 10 eur mesačne a okrem predplatených dát obsahuje 500 minút volaní zo SR do Zóny 2. Zvyšné volania sú za 0,20 eur/min. a SMS za 0,20 eur. Balík platí v Zóne 2 a v Zóne Ukrajina a môžete ho využívať s akýmkoľvek O2 Paušálom.

Zlepšil sa aj denný dátový balík v Zóne 2 a v Zóne Ukrajina. Ten v minulosti ponúkal 50 MB, odteraz obsahuje 500 MB na deň. Cena ostáva rovnaká, 5 eur, pričom sa automaticky zaúčtuje po prenesení 50 kB. Zmena sa automaticky prejaví v programoch O2 Paušál, O2 Junior, O2 Dátovka, O2 Fér a O2 Voľnosť. Rovnaké navýšenie dát bez zmeny ceny sa dotkne aj zákazníkov digitálneho operátora Radosť a operátora Tesco mobile. 

Ak používate mobilné služby od O2, do Zóny 2 patria krajiny Albánsko, Aljaška, Andorra, Austrália, Bosna a Hercegovina, Čierna Hora, Čína, Cyprus (severná časť), Egypt, Faerské ostrovy, Filipíny, Grónsko, Havajské ostrovy, Indonézia, Izrael, Juhoafrická republika, Kanada, Katar, Keňa, Kórejská republika, Moldavsko, Nigéria, Nový Zéland, Omán, Panama, Rusko, Saudská Arábia, Singapur, Spojené arabské emiráty, Srbsko, Švajčiarsko, Taiwan, Thajsko, Turecko, USA.

Ďalšie informácie nájdete na webe O2. Pripomeňme, že nedávno výrazne zlepšil roamingovú ponuku aj Telekom. Ten ponúka tri balíčky, jeden z nich obsahuje 3 GB dát na 30 dní za 10 eur. Práve tomuto balíčku sa teraz vyrovnalo O2 vynoveným balíkom Svet bez hraníc.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit