Úprava výšky Digitálneho bonusu sa prejaví postupne podľa vášho zúčtovacieho obdobia, najskôr však v zúčtovacom období od 22. februára.

O2 oznámilo, že znižuje výšku Digitálneho bonusu z 2 eur na 1 euro. V praxi to znamená, že pokiaľ si tento bonus uplatňujete, vaše faktúry sa čoskoro navýšia o 1 euro. Dôvodom takejto zmeny je podľa slov operátora „pokračujúci rast cien v ekonomike SR, ako aj avizovaný skokový rast nákladov na energie, ktoré sú nevyhnutné na prevádzku mobilných sietí„.

Zníženie Digitálneho bonusu sa prejaví postupne podľa vášho zúčtovacieho obdobia, najskôr však v zúčtovacom období od 22. februára. Rozdiel zaznamenáte vo faktúrach, ktoré dostanete od konca marca a v priebehu apríla.

A pokiaľ ste zákazníkom O2 a o Digitálnom bonuse čítate prvýkrát, vedzte, že si ho môžete aplikovať, pokiaľ spĺňate 3 podmienky:

  1. aktivujete si elektronickú, čiže digitálnu formu faktúry (bez jej zasielania poštou v papierovej podobe)
  2. budete faktúry uhrádzať digitálne – či už pravidelným inkasom, bankovým prevodom alebo cez aplikáciu a web Moje O2
  3. aktivujete si Digitálny box, teda schránku všetkých užitočných dokumentov po ruke v aplikácii Moje O2 alebo vo webovej verzii Moje O2

Aktivácia a využívanie Digitálnej faktúry a Digitálneho boxu sú bezplatné ako aj digitálny spôsob platby faktúr. Aktiváciou Digitálneho bonusu získate zľavu vo výške 1 eura z výšky vašej faktúry.

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit