Tmavú tému už dostalo pomerne veľa Google aplikácií .

Medzi posledné aktualizované aplikácie patrí aj Gmail, pričom sa teraz zdá, že na rade je konečne aj Obchod Play. Podobne, ako už aktualizované aplikácie vrátane Gmailu, tak aj Obchod Play získava Tmavú tému s čierno-šedým nádychom a podľa prvých reakcií, zmena vyzerá pomerne pekne.

Ako prví si Tmavý motív v Obchode Play všimli členovia XDA, čo je možné vidieť aj na screenshotoch. Je známe, že portál XDA sa venuje predovšetkým “objavovaniu” zatiaľ nevydaných funkcií na základe rozboru apk súborov. Tentokrát však ide o klasické spustenie Tmavého režimu Googlom na strane servera, čo znamená, že tento update nie je naviazaný na konkrétnu verziu aplikácie, ale je potrebné počkať, pokým bude tento režim pre používateľa povolený priamo spoločnosťou.

Podľa zdroja sa Tmavý režim objavil v smartfóne Pixel 2 XL so systémom Android 10 a verziou Obchodu Play 16.6.25. V tomto momente sa zdá, že aplikácia má ešte malé obmedzenia, ale veríme, že čoskoro sa dostane aj do širšieho využívania pre všetkých používateľov.

Zdroj: XDA

Prečítajte si aj:

Obchod Play prechádza výraznými zmenami: Nový dizajn je predprípravou na prichádzajúci Android Q

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.