Spoločnosť pokračuje v redizajne obchodu aj naďalej.

Aj keď sa v Obchode Play začali objavovať nové dynamické prvky, stále tento proces nie je dokonalý a funguje iba na vybraných smartfónoch. Zdá sa však, že spoločnosť to má v pláne čiastočne zmeniť, čomu nasvedčujú aj tlačidlá s novým dizajnom.

Na základe analýzy APK súboru to vyzerá tak, že zaoblené tlačidlá v tvare pilulky sú takmer pripravené na distribúciu ku všetkým používateľom. Nový dizajn je pritom jemnejší a celistvejší.

V novej verzii Obchodu Play sú zaoblené tlačidlá viditeľné v celom rozhraní. Zmena dizajnu sa prejaví pri tlačidlách Inštalovať, Aktualizovať a Odinštalovať, ako aj pri skratkách Aktualizovať a Aktualizovať všetko.

Napríklad v prípade filtrov ako Nainštalované, Dostupné aktualizácie a Hry v prehľade Spravovať aplikácie a zariadenia, tlačidlá strácajú svoj zaoblený tvar a namiesto toho sú hranaté. Vďaka tomuto bude možné ľahšie rozlíšiť filtre a tlačidlá, čo sme mohli vidieť už aplikáciách ako napríklad Gmail a Fotky.

Je potrebné poznamenať, že nový vzhľad Obchodu Play sa ešte nedostal ku všetkým používateľom. Avšak na základe snímok obrazovky je zrejmé, že práce na redizajne sú takmer hotové, takže ich v našich smartfónoch môžeme očakávať už v najbližších týždňoch.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.