Smart televízory s 4K rozlíšením a rýchlou platformou VIDAA vás prenesú ďaleko za hranice momentálnej programovej ponuky v bežnom vysielacom čase.

Vďaka šikovným funkciám sa totiž môžete dostať k vysielaniu doslova akéhokoľvek žánru cez internet kedykoľvek a kdekoľvek. Skvelé je, že najbohatší platený balíček s televíznymi službami Antik TV teraz dostanete k vybraným televízorom Hisense na rok zadarmo. Čakajú vás stovky hodín seriálov a filmov pre deti i dospelých, hudby, dokumentárnych relácií aj športových prenosov v češtine, slovenčine aj v ďalších jazykoch. Navyše kdekoľvek a v čase, ktorý vám vyhovuje. Darček v hodnote takmer 80 EUR rozhodne poteší.

Obľúbené stanice a programy vám domov prinesie Antik TV cez internet. Budete ich môcť sledovať až na štyroch zariadeniach s prístupom k internetu – na dvoch Inteligentných televízoroch a dvoch mobiloch či tabletoch. Antik beží na Androide a iOS, má aj vlastný set-top box a teraz už beží aj na TV Hisense s vlastným operačným systémom VIDAA.

HisenseZdroj: Hisense

„Najobsiahlejší platený balíček Antik TV, ktorý inak stojí 11,90 EUR mesačne, získate pri obstaraní niektorého zo širokej ponuky smart televízorov Hisense na rok zadarmo. Ide o príjemný darček v hodnote 71,40 EUR,“ hovorí Klára Štětinová, brand manažérka Hisense.

Ponuka Antik TV aktuálne zahŕňa 162 staníc, takmer všetko v HD kvalite. Popri slovenských a českých verejnoprávnych TV, regionálnych TV a rozhlasových staníc zahŕňa aj programovú ponuku komerčných televízií. Môžete si pritom pustiť nielen živé vysielanie, ale s Antik TV získate aj prístup k archívom a pri niektorých staniciach aj k pôvodnej tvorbe skôr, než ju uvidia ostatní diváci v bežnom vysielaní. A to kedykoľvek a kdekoľvek – aj v miestach bez príjmu bežných českých alebo slovenských programov pomocou antény.

Pre skutočných fanúšikov však prináša Antik TV oveľa viac. Hlavným ťahákom je ponuka športových televízií (Šport 1 a 2, Arena Sport 1 a 2, Golf Channel atď.), dokumentárnych kanálov (National Geographic, History Channel, Love Nature), filmových kanálov (Filmbox), detských televízií (Disney, Nickelodeon, Minimax) a hudobných kanálov. Antik TV ponúka v aplikácii programového sprievodcu na 14 dní a tiež televízny archív, ktorý funguje na televízoroch 20 dní dozadu, na mobiloch a tabletoch potom 10 dní.

Hisense U8 sme ocenili aj v rámci asociácie EISAZdroj: Hisense
Hisense U8 sme ocenili aj v rámci asociácie EISA

Inteligentné televízory Hisense vám však otvoria aj nové obzory presne podľa vášho záujmu. Popri spomínanej Antik TV na nich môžete sledovať aj obsah „na zákazku“ z iných obľúbených platených platforiem s obrími videotékami, vlastnými balíčkami a tarifami – Netflix, VOYO, Disney+, alebo Amazon Prime. Majú tiež predinštalované aplikácie vrátane Sledovanie TV alebo pre futbalových fanúšikov lahôdku – UEFA.TV. Samozrejme môžete prehrávať aj svoj vlastný obsah z mobilu alebo tabletu alebo si cez moderný port HDMI 2.1 pripojiť Blu-ray prehrávač a soundbar.

Televízory Hisense sú podľa najnovších údajov zverejnených agentúrou pre prieskum trhu Omdia v 2. štvrťroku 2022 druhou najpredávanejšou značkou televízorov na svete, pritom objem dodávok trvalo rastie už tretí rok za sebou. Táto globálna technologická spoločnosť má nespochybniteľný podiel na rýchlom raste odvetví veľkoplošných a prémiových televízorov v globálnom meradle, a to aj vďaka športovému marketingu. Napríklad tohtoročné prepojenie značky Hisense s blížiacim sa MS vo futbale prinesie očakávané prekonanie latky 20 miliónov predaných televízorov Hisense.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Hisense.

Prečítajte si aj: