Spoločnosť Huawei získala ocenenie od Experts Imaging and Sound Association (EISA) za svoje najnovšie smart hodinky, Huawei Watch GT 3 Pro.

EISA reprezentuje viac ako 60 najrešpektovanejších medzinárodných špecializovaných médií a novinárov, zaoberajúcich sa spotrebnou elektronikou. Tí označili Huawei Watch GT 3 Pro za „Najlepšie smart hodinky pre rok 2022 – 2023“ na základe nezávislých technických recenzií svojich členov. Huawei je v tejto kategórii ocenený už tretí rok po sebe. Ocenenie prichádza v nadväznosti na niekoľko ďalších publikačných ocenení pre hodinky Huawei Watch GT 3 Pro, ktoré tiež získali ocenenia od magazínov Android Headlines, Tech Advisor a PhoneArena.

Porotcovia EISA hodinky chválili aj za ich klasický a luxusný dizajn, ktorý zahŕňa titánové puzdro, keramickú zadnú stranu a zafírové sklíčko, ako aj farebný dotykový AMOLED displej od Huawei. Ich pokročilý operačný systém a množstvo funkcií tiež zožali úspech. Experti ocenili aj prvky ako monitorovanie hladiny kyslíka v krvi, záťažové testy, odolnosť voči vode či výnimočnú výdrž batérie.

Najnovší člen veľmi populárnej rodiny Huawei Watch GT, model GT 3 Pro je vlajkovou loďou smart hodiniek výrobcu. Cieľom nositeľných produktov Huawei je spojiť vynikajúce remeselné spracovanie s prvotriednou estetikou a umožniť užívateľom posunúť ich zdravie a kondíciu na vyššiu úroveň, vďaka 5 ATM a vodotesnosti do 30 metrov[1]. Huawei Watch GT 3 Pro s prémiovým neokryštalickým vzhľadom v titánovej alebo keramickej verzii sú dokonalým spoločníkom na cvičenie aj každodenné činnosti, vrátane monitorovania zdravotného stavu.

Huawei Watch GT 3 Pro sa tiež môžu pochváliť lepšou výdržou batérie a o 30 percent rýchlejším časom nabíjania v porovnaní s predchádzajúcou generáciou. Ponúkajú tiež množstvo špecializovaných funkcií sledovania, ktoré môžu užívateľom pomôcť zlepšiť ich každodenné životné návyky – od viac ako 100 cvičebných režimov cez analýzy EKG až po inteligentné monitorovanie srdcovej frekvencie a sledovanie spánku Huawei TruSleep 2.0. V súlade s filozofiou konektivity Huawei Seamless AI môžu používatelia spárovať svoje Watch GT3 Pro aj s inými inteligentnými zariadeniami, vrátane ďalších produktov Huawei, ako aj s telefónmi so systémom iOS a Android.

„Všetci v Huawei sme nesmierne poctení, že sme získali ocenenie za najlepšie smart hodinky EISA 2022 – 2023 pre Huawei Watch GT 3 Pro, najmä preto, že toto je tretí rok po sebe, kedy zariadenie Huawei vyhralo túto rešpektovanú cenu EISA za smart hodinky,“ komentoval Kevin Ho, prevádzkový riaditeľ produktovej divízie spoločnosti Huawei. EISA, ktorá zahŕňa odborné médiá v celom spektre spotrebnej elektroniky z viac ako 30 krajín, je rozdelená do šiestich expertných skupín. Členovia EISA každý rok nominujú zoznam produktov, ktoré považujú za výnimočné v každej zo stálych kategórii. Tieto nominácie sú potom prezentované na valnom zhromaždení EISA, kde členovia pred hlasovaním o víťazovi každej kategórie podrobne diskutujú. Toto prestížne ocenenie od EISA sa pridáva k dlhému zoznamu produktových ocenení, ktoré Huawei Watch GT 3 Pro nedávno získali.


[1] V súlade s technickým štandardom potápačského vybavenia EN13319 môže podporovať voľné potápanie v maximálnej hĺbke 30 m. Nevhodné pre horúce sprchy, horúce pramene, sauny (parné miestnosti), plošinové potápanie, vysokotlakové umývanie a iné aktivity pod vysokým tlakom vody, vysokou teplotou a vlhkosťou alebo vysokorýchlostným prúdom vody. Nevhodné na potápanie, technické potápanie a potápačské aktivity hlbšie ako 30 metrov

Po použití v morskej vode sa odporúča opláchnuť sladkou vodou a vysušiť. Kožené a kovové remienky nie sú vhodné na plávanie a športové aktivity s vysokou mierou potenia. Ak sa takéto požiadavky vyžadujú, odporúča sa nahradiť remienok iným materiálom, ako je fluórová guma. Ďalšie vodotesné opatrenia nájdete na oficiálnej webovej stránke. Odolnosť voči vode nie je trvalá a ochrana môže klesať v dôsledku každodenného opotrebovania.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.