Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová produktová rada chladiacich podstavcov pod notebooky EVOLVEO Ania

Polohovateľné podstavce pod notebooky rady EVOLVEO Ania sú vybavené dostatočným počtom ventilátorov tak, aby zabezpečovali nielen pohodlie pri práci, ale podporili aj chladenie notebooku a vo výsledku zlepšili jeho výkon. Funkčný a atraktívny dizajn podstavcov je umocnený efektným LED podsvietením. Podstavce sú polohovateľné.

Ania 1

Prvý z tejto produktovej rady, podstavec Ania 1, je určený pre notebooky veľkosti 12-17,3″. Chladenie zabezpečujú dva veľké 125 mm ventilátory s modrým LED podsvietením a rýchlosťou 1 400 RPM. Uhol sklonu podložky je možné nastaviť do piatich polôh. Svojimi vlastnosťami predstavuje tento podstavec univerzálne riešenie pre väčšinu notebookov.

Ania 3

Druhá novinka má šesť ventilátorov o priemere 60 mm s rýchlosťou 2 500 RPM, modré LED podsvietenie a veľmi tichý chod, len 10 dBA. Rozloženie ventilátorov zabezpečí rovnomerné chladenie spodnej časti notebooku, vrátane najviac ohrievanej časti, ktorou je priestor zdroja. Tento podstavec je určený pre notebooky do veľkosti 15,3″a ponúka päť polôh sklonu.

Podstavce pre herné notebooky Ania 5

Podstavce s označením Ania 5 sú vďaka svojmu výkonu a dizajnu zaradené do kategórie podložky pre herné notebooky a sú určené pre hráčov počítačových hier a všetkých, ktorí vyžadujú pre svoj notebook to najlepšie. V ponuke sú dve farebné prevedenia podsvietenia ventilátorov – červená, alebo modrá. Uhol podstavca je možné nastaviť do piatich polôh. O chladiaci výkon sa starajú štyri 70 mm ventilátory a jeden centrálny ventilátor s priemerom 120 mm. Nastavenie otáčok je možné meniť v rozsahu 1 000 až 2 500 RPM. Rýchlosť otáčok sa zobrazuje na displeji, ktorý je umiestnený na spodnej časti podstavca. Ventilátory zabezpečujú tichý chod s hlučnosťou do 13 dBA a je možné ich úplne vypnúť. Obe verzie sú určené pre notebooky do veľkosti 15,6″.

Chladiace podstavce – podložky pod notebooky EVOLVEO rady Ania sú dostupné prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena v prípade modelu Ania 1 je 18 EUR, Ania 3 potom 12 eur a 17 eur pri modeli Ania 5. Ceny sú uvedené vrátane DPH.

Web:

http://www.evolveo.com/cz/ania1

http://www.evolveo.com/cz/ania3

http://www.evolveo.com/cz/ania5r

http://www.evolveo.com/cz/ania5

Facebook: https://www.facebook.com/evolveoeu

Značky: