Of 1. februára konečne zaplatíme na všetkých poštách na Slovensku každou platobnou kartou. Slovenská pošta pristúpila k tomuto kroku 6 mesiacov po prijatí stratégie „Pošta 2020“. Tá sa zameriava na modernizáciu služieb a zefektívnenie procesov.

Novým generálnym riaditeľom Slovenskej pošty je Peter Helexa, ktorý predtým pracoval u operátora 4ka. Vyzerá to tak, že sa blýska na lepšie časy Pošty.

Podľa riaditeľa Slovenskej pošty sa podarilo odštartovať hneď niekoľko moderných služieb a postupne sa zefektívňujú ďalšie. Platba kartou je prirodzene dnes už štandardom a riaditeľ je spokojný, že sa to podarilo vybaviť v tak krátkom čase po jeho nástupe do funkcie.

Slovenská pošta plánuje investovať do ďalších moderných služieb pre zákazníkov. V tohtoročnom pláne je spustenie platby kartou u poštových kuriérov, uvedenie mobilnej aplikácie Slovenskej pošty, doplnenie moderných vyvolávacích systémov pre zákazníkov stojacich v rade či rozšírenie služby osvedčovania dokumentov na pobočkách. Rozšíri sa aj sieť BalíkoBOXov.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.