Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

TP Vision dôsledne uplatňuje výnimočný európsky dizajn ako základný prvok každého značkového TV a audio produktu Philips a táto politika opäť získala profesionálne uznanie na najvyššej úrovni, keď vyhrala päť ocenení Red Dot 2024 za produktový dizajn.

Dlhodobý záväzok spoločnosti TP Vision zahrnúť do svojich produktov to najlepšie z európskeho dizajnu zahŕňa priame investície spoločnosti do udržiavania špecializovaného dizajnérskeho tímu so sídlom v Amsterdame.

Výsledkom tohto zamerania bolo neustále pozitívne uznanie zo strany profesionálnej dizajnérskej komunity, od maloobchodníkov a od zákazníkov Philips TV a Zvuk, ktoré teraz zahŕňa päť nových ocenení Red Dot Awards, ktoré sa udeľujú kľúčovým modelom z celého televízneho a zvukového portfólia produktov spoločností. 

S viac ako 18 000 návrhmi zo 70 krajín je Red Dot Awards jednou z najväčších a najprestížnejších súťaží dizajnu na svete. Ocenenia Red Dot už takmer 70 rokov zvýrazňujú spoločnosti, ktoré chcú odlíšiť svoje produkty a podnikanie tým, že ponúkajú lepší dizajn.

Počas niekoľkých dní má k produktom prístup panel 50-tich nezávislých medzinárodných profesionálov v oblasti dizajnu a v rámci ocenenia rozlišujú absolútne najlepšie produkty v dizajne, pomocou meraní podľa viacerých faktorov vrátane: funkčnosti, kvality, ergonómie, inovácie, odolnosti a ekologickej kompatibility.

V komentári k najnovším oceneniam Red Dot, hlavný dizajnér spoločnosti TP Vision, Rod White, povedal: „Vízia, kreativita a odhodlanie našich produktov a špecializovaných dizajnérskych tímov sú jedinečné v rámci odvetvia spotrebnej elektroniky a naďalej vyrábajú produkty a dizajn produktov, ktoré sú skutočne výnimočné. Teší ma, že náš prístup naďalej získava súhlas našich spotrebiteľov, nášho priemyslu a profesionálnej dizajnérskej komunity, vrátane prestížnych ocenení Red Dot Awards.“

Medzi víťazov ocenenia Red Dot za rok 2024 sa zaradili tieto produkty Philips TV & Sound:

OLED TV Philips 959

Tento jedinečný, minimalistický prémiový televízor komunikuje výnimočný obraz a zvukový výkon ATMOS vďaka štvorstrannej zvukovej lište Bowers & Wilkins s bočným basom a technológiou smerových reproduktorov.

Porotcovia Red Dot Awards komentovali: „Kombináciou vynikajúcej kvality obrazu, špičkového zvuku od spoločnosti Bowers & Wilkins a sofistikovanej technológie Ambilight poskytuje televízor Philips OLED 959 pohlcujúci zážitok zo sledovania… TV Philips OLED 959 sa dôveryhodne umiestňuje ako vlajková loď výrobcu. To platí rovnako z hľadiska technológie ako a dizajnu“.

TV Philips OLED 909

Philips OLED TV 909 modelového radu 2024 je navrhnutý tak, aby komunikoval a poskytoval špičkovú kvalitu obrazu a reprodukciu zvuku, viditeľnú prostredníctvom integrovaného zvukového krytu Bowers & Wilkins. Tento jedinečný prístup k televízoru a zvuku je základom prísľubu inovácie spoločnosti Philips prostredníctvom vizualizácie európskej kvality dizajnu.

Porotcovia Red Dot Awards poznamenali: „Philips OLED TV 909, vyrobený z kvalitných materiálov, efektívne komunikuje svoj vynikajúci obraz a kvalitu zvuku… Vďaka premyslenému usporiadaniu zvukových komponentov a tenkému stojanu pôsobí Philips TV OLED 909 ľahkým, veľmi elegantným dojmom“.

Nákrčné slúchadlá s vedením zvuku cez kosti Philips A5608

Jedinečný, výnimočný dizajn modelu A6508 a CMF pokračujú v odkaze vysokokvalitných audio produktov Philips a sú navrhnuté tak, aby zaistili pohodlné nosenie aj pri dlhšom používaní, navyše textúrované plochy poskytujú lepšiu obratnosť a priľnavosť.

Porotcovia Red Dot sa vyjadrili: „Minimalizmus a dynamika charakterizujú vzhľad Philips A5608. Slúchadlá zaujmú aj vysokým a bezpečným komfortom nosenia počas športovej aktivity.“.

Prenosné solárne slúchadlá Philips GO A6219

Model A2619 GO obsahuje charakteristické kruhové náušníky slúchadiel Philips a hladko integrovaný hlavový most Powerfoyle. Dizajn zaisťuje pohodlné nosenie pri dlhšom používaní, navyše textúrované povrchy poskytujú lepšiu obratnosť a priľnavosť.

Porotcovia Red Dot Awards komentovali: Solárne slúchadlá Philips A6219 GO zapôsobia ako športové slúchadlá, ktoré kombinujú pozoruhodný vzhľad s vysokokvalitnou reprodukciou zvuku a s aspektmi udržateľnosti.“.

Soundbar Philips B6309

Kľúčovou výzvou pri návrhu B6309 bolo vytvoriť skutočne pohlcujúci zvukový zážitok v kompaktnej podobe. Naším prístupom k dizajnu bolo vytvoriť rozpoznateľný vizuálny jazyk spoločnosti Philips, ktorý podporuje sľub spoločnosti Philips o inováciách prostredníctvom vizualizácie kvality európskeho dizajnu.

V komentári k výberu B6309 porotcovia Red Dot Awards dodali: „Vďaka svojmu subtílnemu dizajnu a kompaktným rozmerom sa soundbar Philips B6309 spolu so subwooferom vynikajúco integruje do moderných obytných interiérov.“.

Značky: