Odolá pádom, vode, snehu, blatu aj prachu a nevadí mu ani drsné zaobchádzanie. Spĺňa odolnosť IP68 a vydrží v pohotovostnom režime až tri týždne bez nabíjania

Odolný tlačidlový telefón EVOLVEO StrongPhone X5 je dual SIM a je určený na používanie v extrémnych podmienkach a náročných situáciách. Svoje prednosti tento telefón preukáže predovšetkým pri práci za sťažených okolností a pri outdoorových aktivitách.

Odolný mobil EVOLVEO StrongPhone X5 má 2,4-palcový farebný displej s rozlíšením 320 × 240 pixelov so zvýšenou odolnosťou proti poškrabaniu a tlaku. Prehľadné menu umožní jednoduché používanie telefónu v rôznych podmienkach. Výkonná batéria s kapacitou 2500 mAh udrží tento outdoorový mobilný telefón v pohotovostnom režime na jedno nabitie až tri týždne (25 dní). Batéria je používateľsky vymeniteľná a jej nabíjanie trvá 3 hodiny.

Dizajn tlačidlového telefónu EVOLVEO StrongPhone X5 je doplnený pogumovaným povrchom, ktorý zvyšuje odolnosť telefónu a jeho ľahké používanie v náročných podmienkach. Tento vodoodolný mobil spĺňa normy IP68 a odolá vode, snehu, blatu aj prachu a prípadným pádom a nešetrnému zaobchádzaniu. V hornej časti sa nachádza svietidlo, telefón podporuje pripojenie cez Bluetooth 3.0. Softvérová výbava umožňuje prezeranie obrázkov vo formáte JPG a GIF, videí vo formáte MP4, avi a 3GP. Súčasťou balenia sú aj slúchadlá s 3,5 mm jack portom a adaptér dobíjania s USB.

Tlačidlový odolný telefón EVOLVEO StrongPhone X5 je plne vybavený mobilný tlačidlový telefón, ktorý má okrem radu ďalších funkcií a predvolieb aj SOS tlačidlo, na privolanie pomoci. Po stlačení tlačidla telefón začne automaticky vytáčať predvolené čísla a odošle na nich núdzovú správu. Ďalej je vybavený silným svietidlom so samostatným tlačidlom, FM rádiom, prehrávačom hudby, kalendárom, budíkom, poznámkami alebo kalkulačkou. Nechýba fotoaparát, záznamník zvuku a slot pre microSD kartu. Telefón má hmotnosť 160 gramov.

Cena: 54  EUR

Zapožičal: Evolveo

Zdroje: Evolveo

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.