Od tretieho ročníka Majstrovstiev Slovenska v hode telefónom nás delí už len necelý mesiac.

24. augusta od desiatej hodiny totiž brány futbalového štadióna v Lučenci privítajú veľkých i malých, starších i mladších. Jednoducho kohokoľvek, komu sa páči táto jedinečná myšlienka, ako sa zabaviť, zašportovať si, dobre sa najesť a navyše prispieť svojou troškou k ochrane prostredia, v ktorom žijeme. Už ste sa zaregistrovali? Celé podujatie aj štartovné je úplne ZDARMA.

MS v hode telefónom 2024 si užijú veľkí aj malíZdroj: Mobilonline
MS v hode telefónom 2024 si užijú veľkí aj malí

Príďte si hodiť telefónom a získajte titul majstra Slovenska

Podobne, ako to urobil minulý rok Adam Antalec, ktorý spomedzi 2000 účastníkov hodil telefónom úctyhodných 75,8 metra. Tento údaj je, samozrejme, zapísaný aj v oficiálnych Slovenských rekordoch. Máte pocit, že by ste mohli Adama v tomto ročníku prekonať? Nech sa páči, tu je rýchly návod, ako na to:

  1. Zaregistrujte sa online, pokojne aj teraz, alebo priamo na mieste.

  2. Keď nadíde váš čas, hoďte telefónom do diaľky tak, aby ste dosiahli čo najväčšiu vzdialenosť.

  3. Kým budete čakať na výsledky vo svojej kategórii, užite si program a chutné občerstvenie so svojimi priateľmi a rodinou.

  4. Ak vyhráte, vychutnajte si titul Majster Slovenska v hode telefónom a hodnotné ceny v sume viac ako 5000 €.

Jednoduché, všakže. Aby sme však upresnili tie najdôležitejšie organizačné informácie dodáme, že tento rok sa bude súťažiť v piatich dráhach. Hneď dve obsadia muži a ďalšie si po jednej rozoberú dámy, deti do 7 rokov a deti od 7 do pätnásť rokov. Nemajte však strach, že by ste museli obetovať svoje zariadenie. Hádžeme, ako už tradične, mobilnými telefónmi, ktoré zabezpečí usporiadateľ.

A to najlepšie ešte len príde. Vyhrať totiž nemusíte len vtedy, ak sa vám podarí hodiť telefónom najďalej. Tie najhodnotnejšie poklady ukrýva nadupaná tombola, ktorej hodnotu rok čo rok zvyšujeme a vy do nej môžete zapojiť aj bez toho, aby ste na MSvHT 2024 štartovali. Ako?

MS v hode telefónom 2024 si užijú veľkí aj malíZdroj: Mobilonline
MS v hode telefónom 2024 si užijú veľkí aj malí

Bohatá tombola a skvelý program počas celého dňa

Ak ste už minuloročné Majstrovstvá v hode telefónom zažili zrejme viete, že nebudeme len súťažiť. Kým sa dostanete na rad a kým prebehne popoludňajšie vyhlásenie výsledkov, vychutnať si môžete aj pestrý program, ktorým vás počas celého dňa bude sprevádzať ostrieľaný moderátor a zároveň partner podujatia Lukáš Pelč. Náladu a pokyvkávanie nohou do rytmu zabezpečí krásny spev Lenky Piešovej a niečo extra chystáme aj pre tých najmenších. Zábavná Šaška Baška, ktorá rozhodne vie, ako na deti, a množstvo skvelých aktivít ako napríklad hravé bublinky, maľovanie na tvár či skákacie hrady zaručia deň plný smiechu aj pre každého drobca.

Ako sa zapojiť do MEGA tomboly o hodnotné ceny?

Vráťme sa však ešte o krok späť. K tombole. Do tej sa môžete zapojiť hneď dvoma spôsobmi, ktoré vás nebudú stáť ani cent. Práve naopak. V prvom prípade získate tombolový lístok automaticky tak, že sa zaregistrujete a v rámci MSvHT si hodíte mobilom bez ohľadu na to, aký bude výsledok. Vaša šanca vyhrať je tak dvojnásobná – ak hodíte najďalej, získate titul a ceny a zároveň sa na vás môže usmiať šťastie v tombole.

MS v hode telefónom 2024 si užijú veľkí aj malíZdroj: Mobilonline
MS v hode telefónom 2024 si užijú veľkí aj malí

Druhou možnosťou je, že prinesiete na recykláciu niektoré z drobných elektrozariadení alebo dokonca čo i len plastový kryt. Keďže v Mobilonline myslíme udržateľne a dávame zariadeniam prostredníctvom repasovaných telefónov ďalšiu šancu na život, nie je nám jedno ani téma recyklácie. Ak prídete na toto skvelé podujatie vo vrecku napríklad s nefunkčnou nabíjačkou, rozbitými smart hodinkami, fitness náramkom alebo starým mobilom či tabletom, ktorý už nepoužívate, za každé z týchto zariadení získate jeden tombolový lístok. A ako bonus dobrý pocit, že ste niečo urobili pre svoje životné prostredie.

Už sa neviete dočkať? My, v Mobilonline, veru tiež. Už teraz spolu s Mestom Lučenec poctivo zabezpečujeme aj tie najmenšie detaily, aby ste si Majstrovstvá Slovenska v hode telefónom užili naplno, tak ako po minulé ročníky. Mimochodom, spomenuli sme výberový guláš, osviežujúcu zmrzlinu, chladené nápoje a dobroty v stánkoch s občerstvením?

Veríme, že sa aj vďaka našim partnerom, mediálnym partnerom a hlavným partnerom – Samsung a 4KA všetci skvele zabavíme, bez rozdielu na vek alebo to, kto ako ďaleko napokon dohodí. Presný harmonogram podujatia nájdete tu. Tak teda, vidíme sa?

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Mobilonline.