Pôvodne sa mal začať predávať v apríli.

Samsung predstavil svoj skladateľný telefón Galaxy Fold začiatkom tohto roka. Spustenie jeho predaja bolo naplánované na apríl 2019. Počas prípravy prvých recenzií sa však objavili nedostatky, kvôli ktorým Samsung odložil uvedenie telefónu na neskôr.

Výrobca teraz oficiálne oznámil, že Samsung Galaxy Fold príde na trh v septembri. Zároveň uviedol, aké vylepšenia spravil:

  • Vrchná ochranná vrstva displeja Infinity Flex bola potiahnutá až za rámik, takže je zrejmé, že je neoddeliteľnou súčasťou konštrukcie displeja a nie je určená na odstránenie.
  • Galaxy Fold obsahuje ďalšie vylepšenia, ktoré lepšie chránia prístroj pred vonkajšími časticami a zároveň zachovávajú jeho osobité skladacie vyhotovenie:
    • Horná a spodná časť pántu bola spevnená novo pridanými ochrannými krytmi.
    • Pre zvýšenie ochrany displeja Infinity Flex boli pod displej pridané ďalšie kovové vrstvy.
    • Priestor medzi pántom a telom smartfónu Galaxy Fold sa zmenšil.

Okrem týchto vylepšení pracuje Samsung aj na zdokonalení celkového používateľského prostredia Galaxy Fold, vrátane optimalizácie ďalších aplikácií a služieb určených pre používateľské prostredie, ktoré je určené pre skladací smartfón.

Samsung v súčasnej dobe realizuje testy finálneho produktu, aby mohol na vybraných trhoch začať predávať Galaxy Fold od septembra. Ďalšie informácie o dostupnosti budú poskytnuté neskôr s blížiacim sa dátumom uvedenia na trh.

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy Fold oficiálne: Samsung ukázal budúcnosť a svojim skladateľným smartfónom vyrazil dych

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit