Opakuje sa história?

Niekoľko kusov najnovších iPad Pro, bolo dodaných s ohnutými rámami. Apple aj napriek tomuto faktu tvrdí, že je všetko v poriadku. Prvé sťažnosti na nový iPad Pro sa začali objavovať online, pričom priamo z fotografií je deformácia rámu zrejmá. Apple uviedol, že sa to deje kvôli výrobnému procesu, ale upokojuje používateľov, že ​​ohnutie by sa nemalo postupom času zhoršovať a nemalo by to mať ani vplyv na výkon a použiteľnosť zariadenia do budúcnosti.

Apple tvrdí, že ohnutie rámu neznižuje kvalitu produktu

Toto tvrdenie je pomerne zarážajúce, nakoľko dostanete ohnutý iPad Pro, ale podľa Applu ho nemusíte vlastne vôbec vymeniť.

Celý problém ohýbania rámu je spôsobený výsledkom chladenia, ktorý počas výroby zahŕňa plastové a kovové komponenty. Podľa prvých hlásení, na problém ohýbania trpí hlavne model s LTE modemom, pričom už sú hlásené deformácie rámu aj Wi-Fi modelov.

Používatelia pritom nehlásia žiadne ďalšie problémy s iPad Pro 2018, ktoré by sa spájali práve s problémom ohýbania. Naznačuje Apple, že vlastne predbehol konkurenciu a pripravil ohýbateľné tablety skôr, ako konkurencia?

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

VIDEO: Test odolnosti najnovšieho iPadu Pro. Pozrite sa, ako skončil

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.