Preferujete kompaktné true wirelessslúchadlá do uší? V tom prípade sú EAH-AZ60 s legendárnou zvukovou kvalitou Technics určené priamo pre vás!

Vďaka revolučnej funkcii potlačenia okolitého hluku vám doprajú ničím nerušený hudobný zážitok v akýchkoľvek podmienkach. Viacbodové párovanie umožňuje pripojiť cez bluetooth až dve zariadenia súčasne a jednoducho medzi nimi prepínať podľa toho, na ktorom zariadení máte práve hovor. Slúchadlá sú navyše vybavené najnovšou technológiou na snímanie hlasu JustMyVoice, ktorá dokáže redukovať okolitý šum.

Tento model je preto skvelou voľbou na telefonovanie i v rušivom prostredí. Moderný dizajn a kvalitné spracovanie zaručujú komfort doma i na cestách. Ak máte radšej väčšie slúchadlá cez hlavu s elegantným dizajnom a špičkovou kvalitou, tak siahnite po Technics EAH-A800. Sú synonymom dokonalého zvuku, vynikajúceho pohodlia a bezchybnej kvality hovoru doma, v práci i na cestách. Duálne hybridné potlačenie šumu modelu EAH-A800 je jedným z najlepších systémov na potlačenie okolitého hluku na trhu.

Krištáľovo čisté hovory zaručuje 8 mikrofónov, ktoré sú doplnené technológiou beamforming na zosilnenie vášho hlasu a zároveň utlmenie okolitého hluku. Slúchadlá sú vybavené kvalitnými 40mm meničmi s 3-vrstvou membránou, vďaka čomu tiež prinášajú zvuk, ktorý vás pohltí. Slúchadlá sú výnimočne pohodlné vďaka mäkkým polstrovaným náušníkom a hlavovému oblúku. Na jedno nabitie vydržia až 50 hodín prehrávania.

Slúchadlá Technics EAH-A800 a EAH-AZ60 nájdete na cz.technics.com.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Technics.

  • Slúchadlá TechnicsZdroj: Technics
  • Slúchadlá TechnicsZdroj: Technics
  • Slúchadlá TechnicsZdroj: Technics

Prečítajte si aj: