Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť OKI bude na veľtrhu FESPA 2018 (od 15. do 18. mája) v Berlíne predvádzať grafické LED tlačiarne radu Pro a širokoformátové modely ColorPainter. Odborníci z OKI návštevníkom predstavia inovatívne technológie vhodné na zvýšenie profitability v oblasti tlače.

OKI bude vystavovať v stánku A22 v hale 3.1. S podtitulom „Alive with Colour“ predstaví široké portfólio produktov na vnútorné aj vonkajšie použitie od digitálnej LED technológie až po veľké atramentové zariadenia, vhodné na tlač od najmenších štítkov a cenoviek až po interiérové a exteriérové bannery, tapety, potlač automobilov a vysokoodolné billboardy. Vidieť bude tiež OKI Pro9 Envelope Print System na personalizovanú tlač obálok, najnovší prírastok medzi zariadeniami OKI.

Hlavnou témou expozície OKI bude zvýšenie profitability v oblasti tlače. Zástupcovia OKI budú ukazovať, ako dosiahnuť vyššie zisky a novú úroveň kreativity s inovatívnymi tlačiarňami OKI určenými špeciálne pre grafický segment. Návštevníci budú mať možnosť zoznámiť sa s technologickými inováciami OKI a ich praktickými aplikáciami, vrátane digitálnej LED päťfarebnej tlače, bieleho tonera a neónových farieb. Veľká pozornosť sa bude sústrediť tiež na širokoformátové tlačiarne ColorPainter, kde model E-64s otvára možnosti tlače širšiemu spektru zákazníkov a model M-64s prináša mimoriadnu kvalitu grafického výstupu s vysokou rýchlosťou na vnútorné aj vonkajšie použitie.

Získať bezplatný vstup na veľtrh FESPA 2018 a dohodnúť si stretnutie s odborníkmi na expozícii OKI je možné tu: www.oki.com/eu/printing/about-us/news-room/events-and-tradeshows/fespa-2018/index.html

Značky: