Samsung pre tohtoročnú olympiádu dodal limitovanú edíciu svojho smartfónu Galaxy Note8.

Olympionici z takmer 100 krajín sa minulý týždeň zišli v kórejskom Pchjongčchangu na otvorení zimných olympijských hier 2018. V priebehu slávnostného otvorenia ZOH mali športovci možnosť zachytiť a zdieľať momenty z tejto jedinečnej chvíle prostredníctvom oficiálneho telefónu olympijských hier, limitovanej edície výrobkov Samsung pre Zimné olympijské hry v Pchjongčchangu 2018.

V spolupráci s Medzinárodným olympijským výborom (MOV) spoločnosť Samsung Electronics ako celosvetový olympijský partner v kategórii bezdrôtových komunikačných zariadení a počítačového vybavenia venovala 4 000 zariadení všetkým olympionikom na ZOH v Pchjongčchangu 2018, vďaka čomu môžu športovci umocniť svoje zážitky z hier a jednoduchšie sa spojiť so svojimi najbližšími a priateľmi po celom svete.

Špeciálny rad prístroja Galaxy Note8 – limitovaná edícia pre Zimné olympijské hry v Pchjongčchangu 2018 – sa môže pochváliť žiarivým bielym skleneným zadným krytom oslavujúcim zimu a zlatými olympijskými kruhmi inšpirovanými olympijskou pochodňou. Kruhy symbolizujú olympijské hnutie, spojenie piatich kontinentov a celosvetovú jednotu.

Značky: