K hernému notebooku treba aj kvalitné herné slúchadlá a model Mindframe je headset, aký sme doteraz ešte netestovali.

Ide o prvé slúchadlá na trhu s aktívnym chladením. V praxi to znamená, že vnútro slúchadiel je na dotyk skutočne chladné, vďaka čomu sa počas ich používania nebudú potiť vaše uši. Ide o úplne novú technológiu a hoci sme boli spočiatku skeptickí, naozaj funguje.

Na používanie týchto slúchadiel si vďaka aktívnemu chladeniu budete chvíľu zvykať, pretože vaše uši nebudú teplé, čo je pocit, ktorý jednoducho k používaniu slúchadiel už prirodzene patrí. Pomocou aplikácie OMEN Command Center si môžete nastaviť intenzitu chladenia, k dispozícii sú tri stupne, alebo si ho úplne vypnúť.

Aplikácia tiež umožňuje meniť efekty podsvietenia, avšak neponúka nastavenie ekvalizéra či zapnutie/vypnutie virtuálneho priestorového zvuku, čo je škoda. Virtuálny priestorový zvuk je teda neustále zapnutý.

Slúchadlá sa pripájajú k počítaču pomocou USB kábla a ponúkajú zabudovaný mikrofón. Jeho hlasitosť nie je možné meniť, môžete si ho však jednoducho zapnúť alebo vypnúť. Hlasitosť samotných slúchadiel je možné upravovať pomocou kolieska na pravom slúchadle.

Cena: 199 EUR

Prečítajte si aj: 

Recenzia OMEN by HP 15-dc0009nc: Notebook pre náročnejších

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit