Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Malebná radnica, historické centrum zapísané do svetového dedičstva UNESCO, ale i Bardejovské kúpele – okresné mesto na severovýchode Slovenska má čo ponúknuť. Niet divu, že Bardejov je magnetom pre turistov. Pre návštevníkov, ktorí smerujú za krásami tohto kúta krajiny, ale i samotných obyvateľov teraz pribudla možnosť načerpať kvalitné palivá i silu  na ďalšiu cestu. Na Ťačevskej ulici pri obchvate mesta totiž otvorila brány nová čerpacia stanica OMV s kompletnou ponukou kvalitných služieb.

„Bardejov patrí medzi najkrajšie miesta na Slovensku. Veľmi sa tešíme, že aj my môžeme prispieť k jeho rozvoju a atraktivite ponukou kvalitných produktov a služieb. V OMV neustále sledujeme požiadavky našich existujúcich i potenciálnych zákazníkov a na ich základe sa rozhodujeme o budovaní našej siete čerpacích staníc. Práve v Bardejove sme zaznamenali silný dopyt po kvalitných palivách a službách v tejto oblasti a sme radi, že ich môžeme Bardejovčanom priniesť,“ hovorí Miriam Fellingerová, sales manažérka OMV Slovensko.

Okrem štandardných kvalitných palív prináša nová čerpacia stanica na juhu Bardejova aj kompletnú ponuku prémiových benzínov a nafty OMV MaxxMotion, ktorých receptúra spĺňa tie najprísnejšie kritériá automobilového priemyslu.

Motoristi na čerpacej stanici nájdu i miesto, kde môžu svojim vozidlám poskytnúť aj ďalšiu starostlivosť. Po dokončení potešia každého vodiča, ktorý má rád očistu svojho auta úplne pod kontrolou, aj samoobslužné boxy na umývanie.

Nová prevádzka samozrejme ponúka možnosť načerpať energiu nielen do nádrže. Na zákazníkov čaká príjemné prostredie s tradične chutnou VIVA kávou, ale i prémiovou single origin kávou Guatemala. Hlad zasýti nová ponuka hot-dogov s vysokým obsahom mäsa či ďalšie možnosti kvalitného občerstvenia.

Za tankovanie i nákupy v obchode VIVA môžu členovia vernostného programu samozrejme aj v Bardejove zbierať vernostné body. Klub OMV SMILE & DRIVE je teraz navyše ešte výhodnejší aj vďaka pribúdajúcim novým odmenám v aplikácii OMV MyStation.

Nová čerpacia stanica spĺňa najprísnejšie bezpečnostné a ekologické kritériá. Udržateľnosť je pre OMV dôležitá, a preto sa spoločnosť zapája do viacerých aktivít, ktoré pomáhajú chrániť životné prostredie – či už je to možnosť pre zákazníkov zapojiť sa do akcie Kúp si svoj strom a ochrániť tak prirodzené lesy alebo spôsob, ako vyvážiť svoje emisie klimaticky neutrálnym tankovaním. Nová čerpacia stanica okrem toho ponúka možnosť zbaviť sa použitého kuchynského oleja a tuku a ochrániť tak vodu i pôdu.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.