Pre inšpiráciu si zašiel k modelom série Galaxy S21.

Nový vlajkový model spoločnosti OnePlus sme už mohli vidieť na viacerých renderoch, ktoré odhaľujú jeho dizajn. Teraz sa môžeme pozrieť ja na dizajn zostavy fotoaparátov, ktorá vyzerá tak trochu „inak„. 

Hoci ide o celkom nový prístup k dizajnu zostavy fotoaparátov, určitá inšpiráciu tu rozhodne je. Spôsob, akým je ochranné sklo fotoaparátov zahnuté smerom do rámu, pripomína smartfóny série Galaxy S21. Najbližšie k tomuto dizajnu je model Galaxy S21 Ultra.

Portál GSMArena informuje, že zverejnené rendery vychádzajú z reálnych fotografií raného prototypu, čo znamená, že tento dizajn nemusí byť konečný a môže sa zmeniť.

Už pri letmom pohľade zamrzí fakt, že v tejto kombinácii fotoaparátov sa nenachádza žiadny periskopický teleobjektív, čo sa od vlajkovej lode tohto typu jednoducho očakáva (aspoň podvedome). Očakávame, že OnePlus 10 Pro sa do predaja dostane niekedy v prvej polovici roka 2022.

GSMArena ďalej informuje, že základný model bude mať 8 GB RAM a 128 GB úložisko, zatiaľ čo TOP verzia dostane 12 GB RAM a 256 GB vnútornej pamäte. Myslíme si, že je celkom reálne aj uvedenie verzie so 16 GB RAM a 512 GB internej pamäte. Keďže do predstavenie tohto smartfónu zostáva ešte pomerne dlhý čas, ostatné parametre nie sú zatiaľ známe. 

Dúfame, že aj pri modeloch série OnePlus 10 budú fotoaparáty opäť vyvíjané v spolupráci so spoločnosťou Hasselblad.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.