Vyzerá to tak, že v januári sa máme na čo tešiť.

V prípade tohto veľmi zaujímavého vlajkového modelu OnePlus 12 sa pri dátume jeho uvedenia udiali malé zmeny, ktoré ho presúvajú zo 4. na 5. decembra. Už skôr sa vedelo, že práve 4. decembra sa bude konať udalosť k 10. výročiu založenia spoločnosti, pričom iba deň na to bude na čínsky trh uvedený jeden z najočakávanejších telefónov roka, model OnePlus 12. Najnovšie indície priamo z prostredia spoločnosti však naznačujú, že tento telefón bude na globálny trh uvedený už 24. januára 2024.

Spoločnosť OnePlus totiž odštartovala svoju globálnu marketingovú kampaň pre pripravovaný OnePlus 12. Na webovej stránke spoločnosti sa dokonca objavilo aj krátke video, v ktorom sa tento telefón odkrýva v celej svojej kráse.

Stránky pre náš región odhaľujú, že marketingová kampaň bude trvať od 27. novembra 2023 do 23. januára 2024. Na trvaní akcie by však nebolo nič zvláštne, ak by sa pri nej neobjavila veta, ktorá naznačuje, že kampaň bude ukončená „deň pred predstavením OnePlus 12“.

Detaily kampane sú popísané na obrázkoch nižšie.

Ak navštívite stránku venovanú modelu OnePlus 12, tak po registrácii do mailing listu spoločnosti OnePlus máte šancu vyhrať telefón OnePlus 12, alebo iný z produktov spoločnosti.

Zdroj: OnePlus

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.