Pokiaľ chce OnePlus udržať krok s vlajkovými loďami iných výrobcov, musí využiť všetok svoj potenciál. Vodeodolnosť je vlastnosť, ktorá sa očakávala už dávnejšie.

OnePlus produkuje výkonné a kvalitne spracované smartfóny. Keďže konkurencia nespí, tak aj OnePlus musí vylepšovať svoje zariadenia v každom smere. Modely OnePlus 5 a 5T aj napriek skvelému výkonu a prevedeniu nemali jednu vlastnosť, ktorú očakávalo veľa fanúšikov značky.

OnePlus 6 je konečne odolný voči poveternostným vplyvom a prachu na úrovni IP67 / 68. Presnú úroveň krytia sa dozvieme až na predstavení, pravdepodobne 5. mája

Pripravovaný model bude obsahovať výrez v displeji, ktorý sa bude dať skryť a podľa všetkého displej bude mať uhlopriečku 6,28”. Displej Optic Amoled, ktorý si nastavuje priamo spoločnosť OnePlus je charakteristický svojim vyváženým podaním farieb, ktoré sú prirodzenejšie ako napríklad v prípade Super Amoled displejov od Samsungu.

Pre fanúšikov hudby je pripravený aj vstup pre 3,5 mm audio jack. Vlajkový model potrebuje aj výkon hodný vlajkový lodí, tak model OnePlus 6 sa bude spoliehať na Snapdragon 845 s až 8 GB pamäťou RAM. Premium model bude mať úložisko s kapacitou až 256 GB. Batéria dosiahne kapacitu 3 450 mAh.

Pred nedávnom unikli ceny a aj dátum predstavenia nového modelu spoločnosti OnePlus. Keďže stále nešlo o oficiálne zdroje, budeme musieť ešte počkať na oznámenie predstavenia priamo od OnePlus. Určite to bude čoskoro.

zdroj: gsmarena

Prečítajte si aj:

OnePlus 6: Vieme, ako bude vyzerať (doplnené)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.