Predstavenie modelu 6T sa posunulo iba o deň skôr.

Napriek tomu nemecký predajca OTTO si pravdepodobne neustrážil kalendár a zverejnil informácie o cenách a parametroch skôr, ako mal. Aj napriek tomu, že stránka bola zakrátko odstavená, tak z nej uniknuté informácie sa začali objavovať aj na iných portáloch a prinášame vám niektoré zaujímavé informácie z nich.

Na stránkach sa objavil smartfón s cenovkou 579 € s tým, že objednávky ba mali byť expedované v polovici novembra. S rovnakými pamäťovými parametrami bol model 6 predávaný za cenu 569 €. Prekvapením môže byť podľa stránok OTTO aj to, že prvýkrát v histórii spoločnosti OnePlus sa bude pri modeli 8 /128 GB používať na rozšírenie pamäte aj MicroSD kartaTakisto sa očakávajú aj viaceré pamäťové verzie, pričom stále nepoznáme presné parametre tých ostatných.

Ostatné parametre by mali zahŕňať 6,4-palcový AMOLED displej s rozlíšením 1 080 × 2 340 pixelov s výrezom, ktorý poslúži na integrovanie 16 Mpx predného fotoaparátu. Zadná kamera sa zdá byť oproti predchodcovi nezmenená, takže opäť môžeme vidieť duálny fotoaparát so 16 + 20 Mpx. Uniknuté informácie neobsahovali žiadnu zmienku o teleobjektíve alebo ultra-širokom objektíve. Pozitívne je to, že čítačka odtlačkov prstov je aj podľa stránky, zabudovaná do displeja.

OnePlus 6T príde na začiatok s predinštalovaným systémom Android 8.1 Oreo + OxygenOS, ale sme si istí, že Android 9 Pie príde čoskoro. Samozrejmosťou je čipová sada Snapdragon 845. Kapacita batérie sa zvýšila až na 3 700 mAh (z 3 300 mAh pri modeli 6). Zatiaľ sme nepostrehli žiadne informácie o rýchlom nabíjaní, ale USB-C port dostal novú špecifikáciu v3.1.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi Mix 3 má namierené medzi elitu: Dokáže vytvárať superspomalené videá s 960 fps

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.