Pripravuje sa aj šikovné odomykanie pomocou tváre.

Pred týždňom sa dostali na verejnosť fotografie z pripravovaného Mi Mix 3. Boli zamerané na znázornenie výkonu fotoaparátu pri slabom osvetlení a schopnosť vytvoriť kvalitný portrét s bokeh efektom. Xiaomi už dlhšie pracuje na skvalitnení výsledných fotografií, takže v prípade Mi Mix 3 sa máme rozhodne na čo tešiť.

Tentokrát sa k nám dostáva nové video, na ktorom je zachytená stále nie tak bežná schopnosť moderných smartfónov, nahrávať superspomalené videá s 960 fps.

Táto informácia pochádza priamo od hovorcu spoločnosti, Donovana Sunga. Spustenie tejto funkcie potrebuje výkonný čipset, akým je Snapdragon 845. Pri modeli Mi Mix 2S táto možnosť ešte nebola sprístupnená  z jediného dôvodu – bolo potrebné počkať na ešte kvalitnejší obrazový snímač fotoaparátu.

Xiaomi Mi Mix 3 bude aj prvým zariadením výrobcu s 10 GB operačnej pamäte RAM a rovnako medzi prvými dostane do výbavy aj modem s podporou 5G. V druhom videu je veľmi pekne vyobrazená funkcia odomykania pomocou tváre. Všetky vychytávky, ktoré má tentokrát Xiaomi pripravené, sa predstavia s modelom Mi Mix 3 už 25. októbra.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Xiaomi oficiálne: Mi Mix 3 sa predstaví s 10 GB RAM a podporou 5G sietí

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.