Známy portál OnLeaks, zverejnil nový pohľad na pripravovaný model OnePlus 7.

Už pri prvom prezretí obrázkov je zrejmé, že nedávne špekulácie o možnom použití posuvnej konštrukcie sa zdajú byť nesprávne. Pred časom sme pracovali s verziou, že novinka od OnePlus bude fungovať na princípe slideru, ktorý v prípade potreby odhalí predné fotoaparáty, pričom teraz sa zdá, že všetko bude úplne inak.

Predchádzajúce vyobrazenia sú vo všeobecnosti zhodné s novými, ibaže extra priestor vo vrchnej časti bieleho obalu (obrázok nižšie napravo), nebol určený na vysunutie spodnej časti zariadenia. Pri predpoklade, že výsuvný fotoaparát sa objaví v priestore bieleho púzdra naľavo, tak aktuálne sa ponúka otázka, na čo je určené vybratie v pravej časti, keď sme vylúčili vysunutie celej zadnej strany aj so senzormi, ktoré sa mohli nachádzať práve na pravej strane.

Dobrou správou pritom ostáva, že zariadenie bude aj pri zaradení vyskakovacej prednej kamery, používať 6,5-palcový displej, ktorý sa bude rozprestierať na celej prednej časti zariadenia a nebude do neho zasahovať žiaden výrez alebo diera. Trochu sa budeme musieť ešte zmieriť s malou bradou pod Amoled panelom, ktorá by mala byť  niečo menšia, ako tomu bolo v prípade modelu 6T.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Rozmery sa pritom pohybujú v rozmedzí 162,6 × 76 × 8,8 mm. V mieste, kde sa nachádza zostava troch kamier, hrúbka zariadenia dosahuje 9,7 mm. Pevne veríme, že fotoaparáty budú dobre zvolené, aby sa neopakovalo mierne sklamanie z modelu 6T.

Tlačidlá hlasitosti sú tradične umiestnené na ľavej strane, tlačidlo napájania a volič režimov zase na pravej. USB-C, reproduktor a mikrofón nájdeme opäť v spodnej časti a na opačnej strane sa bude nachádzať sekundárny mikrofón s výsuvným mechanizmom prednej kamery. Mriežka pre slúchadlo je tentokrát oveľa širšia, než tomu bolo u predchodcov.

Je toto OnePlus 7?

S príchodom čerstvej várky renderov sme samozrejme neočakávali, že budú naservírované aj s dátumom predstavenia OnePlus 7. Pokiaľ zoberieme v úvahu, že spoločnosť OnePlus predstaveuje svoje zariadenia v 6 mesačnom cykle, tak príchod OnePlus 7, by sme mali očakávať už niekedy v máji.

Zdroj: Pricebaba

Prečítajte si aj:

Peter odporúča: Nova Launcher do každého (môjho) smartfónu s Androidom

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.