Séria OnePlus 8 je pripravená na predstavenie. 

Sme len pár hodín od uvedenia nových vlajkových lodí a tento rok sa očakáva, že vlajkové lode OnePlus, OnePlus 8 Pro, budú siahať na cenovku 1 000 dolárov. Podľa doterajších informácií by mali byť tohtoročné modely už bez kompromisov vo výbave.

OnePlus 8 event

Predstavenie prebehne 14. apríla o 17:00, Zdroj: OnePlus

Očakávame, že na dnešnom predstavení spoločnosti OnePlus uvedie dve verzie modelového radu 8 – OnePlus 8 a OnePlus 8 Pro. Očakávame tiež predstavenie nových slúchadiel OnePlus Bullets Wireless Z vybavených technológiou Warp Charge.

To, či dnes uvidíme na udalosti aj telefón strednej triedy s označením OnePlus Z, nie je doteraz známe. Do rozuzlenia tejto záhady nám však zostáva už iba pár hodín. Popri nových smartfónoch a slúchadlách spoločnosť OnePlus na podujatí predstaví aj novú dokovaciu stanicu pre bezdrôtové nabíjanie.

Ako sledovať predstavenie OnePlus 8 naživo?

Podujatie môžete sledovať od 17:00 na odkaze nižšie:

OnePlus bude tiež udalosť vysielať na svojej oficiálnej webovej stránke, takže ak ju nechcete zmeškať, môžete ju sledovať tiež na tomto odkaze.

Čo môžeme očakávať od OnePlus 8 a OnePlus 8 Pro?

OnePlus už oznámilo množstvo špecifikácií a funkcií série OnePlus 8. Duo bude obsahovať najnovšiu čipovú sadu Snapdragon 865, štandard RAM LPDDR5, displeje s vysokou obnovovacou frekvenciou, snímače odtlačkov prstov na displeji a úložisko UFS 3.0.

OnePlus ďalej potvrdilo, že tieto dva telefóny budú vybavené 5G a aspoň jeden z nich bude oficiálne podporovať novú bezdrôtovú technológiu nabíjania Warp Charge 30 spoločnosti a odolnosť voči vode a prachu podľa IP68.

Zdroj: OnePlus

Prečítajte si aj:

Huawei AppGallery: Tieto slovenské a bankové aplikácie v ňom nájdete (DOPLNENÉ k 5. 8.)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.