Obidve zariadenia prídu s batériou, ktorej kapacita bude 4500 mAh.

Koncom januára spoľahlivý zdroj naznačil, že OnePlus 9 a 9 Pro budú obsahovať 4 500 mAh batérie. Leaker Max Jambor to vo svojom príspevku takisto potvrdil. Rovnako dopĺňa, že obe zariadenia budú mať v predajnom balení pribalené aj nabíjačky. Max Jambor síce neprezradil výkon nabíjačiek, ale obrázok, ktorý zverejnil na Twitteri, aspoň odhaľuje kapacitu batérie. Malo by ísť o dvojčlánkové batérie s kapacitou 4500 mAh.

Predchádzajúce správy tvrdili, že OnePlus 9 Pro sa bude nabíjať výkonom až 65W. Očakávame, že aj štandardný model sa bude nabíjať rovnakým výkonom, pričom pri modeli Lite je použitie tohto výkonu málo pravdepodobné.

Modely OnePlus 9 a 9 Pro do svojej výbavy dostanú Snapdragon 888 a 120Hz Amoled displeje. Klasická 9 bude mať menší 6,55-palcový  FullHD+ panel, zatiaľ čo model Pro dostane 6,78-palcový QHD+, ktorý bude po stranách zahnutý.

V prípade modelu OnePlus 9 Pro by nemalo chýbať bezdrôtové nabíjanie s výkonom 45 W, zatiaľ čo rýchlosť nabíjania bežnej 9-ky zostáva neznáma. Nedávno zverejnené fotografie modelu OnePlus 9 Pro tiež odhalili, že zariadenie bude obsahovať fotoaparáty vyvinuté v spolupráci so spoločnosťou Hasselblad.

Séria OnePlus 9 by mala byť predstavená už v marci.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

OnePlus a Leica spolupracovať nebudú: V hre je iný veľký hráč

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.