Vitajte v roku 2018! Všetko sa už deje bezdrôtovo, okamžite a jediným kliknutím. Aktuálne to nemôže byť jednoduchšie.

To platí takmer pre všetko. Zariadnia OnePlus 5 a 5T majú byť aktualizované, aby priniesli HD streaming pre služby Netflix a Amazon, a spoločnosť OnePlus si vybrala kuriózny retro spôsob dodania aktualizačnej nápravy tohto zaujímavého neduhu svojich zariadení.

OnePlus konečne dokončila aktualizáciu pre prehrávanie HD obsahu v zariadeniach OnePlus 5 a 5T. Ale nemôžete si nainštalovať nový firmware sami. Smartfón musí byť odoslaný výrobcovi, pretože spoločnosť OnePlus tvrdí, že kvôli bezpečnostným procesom môže byť aktualizácia nainštalovaná iba prostredníctvom fyzického pripojenia k overenému počítaču. Aby ste si chceli dať nainštalovať túto aktualizáciu, tak OnePlus potrebuje váš smartfón.

OnePlus hradí kompletne náklady na odoslanie a sľubuje, že váš milovaný smartfón nebude na ceste viac ako päť pracovných dní. To však neplatí pre zákazníkov spoločnosti OnePlus žijúcich mimo Severnej Ameriky, Indie, Číny a Európy.

Okrem zhromažďovania údajov, ako jedného z najväčších prehreškov OnePlus voči fanúšikom spoločnosti bolo, že smartfóny OnePlus 5 neboli schopné prehrávať obsah HD z populárnych platforiem ako sú Netflix, Amazon a Google, dokonca ani neexistoval žiadny zjavný technický dôvod pre toto obmedzenie. Teraz je nakoniec možné, že táto možnosť prehrávania sa dá napraviť, ale na týždeň sa musíte so svojim OnePlus rozlúčiť.

zdroj: androidpit

Prečítajte si aj:

Xiaomi MIUI 9 je poslednou veľkou aktualizácia pre niekoľko starších smartfónov

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.