Online prezentácia sa bude niesť v duchu rozšírenej reality.

Vďaka (už odstránenému) tweetu od Ishana Agarwala vieme, kedy bude predstavený OnePlus Nord. Predstavenie sa presunie do online priestoru a počas neho sa môžeme stretnúť s prvkami rozšírenej reality. Online udalosť sa bude konať 21. júla, čo je neskôr, ako sa pôvodne očakávalo.

OnePlus Nord

Zdroj: AndroidPolice

Portál Android Police sa však pohráva s myšlienkou, že Agarwal je v celom spropagovaní online udalosti zainteresovaný a iba príliš skoro zverejnil informácie, čo malo zvýšiť ošiaľ pred samotným predstavením. 

OnePlus Nord

Zdroj: AndroidPolice

Našťastie členovia XDA Developers dokázali tento príspevok odchytiť a preposlať ďalej.

Pozvánka uvádza, že OnePlus Nord je pripravený na odhalenie, ktoré prebehne 21. júla, počas „prvého AR predstavenia smartfónu na svete“. V príspevku je zdieľaná aj adresa nord.oneplus.com/NordAR, takže k novým informáciám bude priamy prístup aj z tohto miesta.

OnePlus Nord

Zdroj: AndroidPolice

OnePlus pred pár dňami spustilo jednu z najväčších kampaní pred uvedením smartfónu vo svojej histórii.

V čase, keď toto cenovo dostupné zariadenie konečne dorazí, pravdepodobne budeme o ňom vedieť takmer všetko. Vieme, že cena smartfónu bude nižšia ako 500 dolárov, bude podporovať 5G a bude primárne určený pre Indiu a Európu. Do USA sa OnePlus Nord dostane v rámci špeciálneho beta programu iba v obmedzenom množstve.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

OnePlus 8 Pro: Nekompromisný v každom ohľade (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.