Predchádzajúce správy naznačovali skoršie uvedenie.

Novinka bude nakoniec predstavená už 17. februára, takže na predchodcu nadviaže po veľmi krátkom čase. Upútavku na novinku zverejnila samotná spoločnosť OnePlus. V krátkom videu je odhalený aj dizajn, pričom zaujme aj zostava fotoaparátov, ktorá je oproti už uniknutým renderom iná.

Video ďalej prezrádza, že displej má otvor pre selfie fotoaparát v ľavom hornom rohu. Zostava fotoaparátov pozostáva z troch objektívov a jedného led blesku. Nord CE 2 5G si zachováva tradičné rozloženie tlačidiel v štýle OnePlus. Ovládanie hlasitosti sa nachádza na ľavej strane a tlačidlo napájania na pravej. Zdá sa však, že mechanický volič režimov tomuto modelu chýba.

Aj napriek tomu, že zatiaľ neboli zverejnené všetky parametre, niektoré z nich už boli oficiálne potvrdené. Spoločnosť uviedla, že smartfón bude podporovať 65W rýchle nabíjanie SuperVOOC a do svojej výbavy dostane aj 3,5 mm konektor na slúchadlá. 

Nord CE 2 5G bude údajne rebrandovaný model Oppo Reno7 SE 5G s lepšími fotoaparátmi, 65 W nabíjaním a 3,5 mm konektorom na slúchadlá. Z ostatných parametrov zaujme Amoled displej, čipová sada Dimensity 900, 4500 mAh batéria, 64 Mpx hlavný fotoaparát alebo pamäťová verzia až 12/256 GB.

Nakoľko sa model OnePlus Nord CE 5G predával aj u nás (recenziu si môžete prečítať nižšie), očakávame, že aj novinka Nord CE 2 5G sa v blízkej budúcnosti dostane aj na náš trh.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.