OnePlus Nord CE4 Lite bude predstavený už čoskoro.

Lacné smartfóny sú medzi používateľmi skutočne populárne. Aj napriek tomu, že sa výrobcovia snažia každý rok predstaviť čo najlepšie vlajkové lode, tak stredná trieda je to, čo mnohých zaujíma oveľa viac. Uvedomuje si to aj spoločnosť OnePlus, ktorá už o pár dní predstaví nový model. Pôjde o Nord CE4 Lite, ktorý sa predstaví už o pár dní aj na európskom trhu.

Spoločnosť OnePlus tento rok vsadí na veľkú batériu a rýchle nabíjanie, teda na súčasti, ktoré sú pre mnohých kľúčové. Okrem toho však môžeme čakať aj jasný displej, ktorý smartfón ponúkne vo výbave. OnePlus Nord CE4 Lite bude odprezentovaný už budúci týždeň a zaujme najmä nižšou cenou.

OnePlus Nord CE4 Lite s rýchlym nabíjaním

O smartfóne s označením OnePlus Nord CE4 Lite sme zatiaľ počuli najmä v rámci únikov. Len pár dní pred predstavením však smartfón vyzerá tak, že pôjde o silného konkurenta v segmente lacnejších modelov so zameraním na dlhú výdrž batérie a rýchle nabíjanie. OnePlus sa totiž rozhodol nasadiť do telefónu veľkú 5110 mAh batériu, ktorú doplní aj nabíjanie s výkonom 80 W. Čakať však môžeme aj na podporu reverzného bezdrôtového nabíjania s výkonom 5 W.

OnePlus Nord 2 5GZdroj: TOUCHIT
OnePlus Nord 2 5G

Predstavenie tohto telefónu má prebehnúť už 24. júna. Európske predstavenie prebehne o 15.30 nášho času a ako uviedol sám prezident spoločnosti OnePlus, model bude mať „neporaziteľnú cenu“. O akú cenu však pôjde zatiaľ môžeme len tipovať, keďže žiadne úniky nepoukazujú na to, koľko bude model stáť.

OnePlus Nord CE4 Lite bude model s podporou pripojenia do 5G siete. Zároveň však vsadí aj na veľký 120 Hz AMOLED displej s maximálnym jasom na úrovni 2100 nitov. Na ďalšie informácie ohľadom telefónu ale budeme zrejme musieť ešte počkať. Predstavenie je už za rohom a je pravdepodobné, že úniky špecifikácií a možno aj ceny sa ešte objavia.

Zdroj: andro4all.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.