Máme sa na čo tešiť.

Čínska spoločnosť OnePlus sa počas krátkeho obdobia dostala do širokého povedomia fanúšikov Androidu. Pokým model OnePlus One bol skôr smartfónom pre nadšencov, tak modelový rad OnePlus 6 (hlavne model T) sa stal už záležitosťou pre masy.

Nie je tak prekvapením, že práve tieto modely sa zaradili medzi najobľúbenejšie smartfóny roka 2018, čo môže modelu OnePlus 7 veľmi pomôcť na ceste za úspechom. Čo očakávame od najnovších a zatiaľ aj najväčších zariadení OnePlus? Na tomto odkaze nájdete ďalšie podstatné informácie.

Pokiaľ najnovšie informácie od Ishana Agarwala sú pravdivé, tak ďalšie smartfóny od OnePlus budú predstavené už za necelý mesiac. OnePlus 7 by sa tak mal predstaviť už 14. mája v dvoch verziách – štandardný model a verzia Pro. Stratégia spoločnosti OnePlus pre tento rok sa bude líšiť od toho, čo sme mohli vidieť doteraz. Výrobca sa totiž pripravuje aj na predstavenie tretieho telefónu, tentokrát aj s podporou sietí 5G.

OnePlus 7, pre dosiahnutie čo najväčšej zobrazovacej plochy, bude mať vo výbave vyskakovaciu prednú kameru, aby sa smartfón zbavil výrezov a takisto aj prípadných dier v displeji. Samozrejmosťou už bude niekoľkokrát spomínaný čipset Snapdragon 855. Viac informácií sa dočítate na odkaze nižšie.

Technické parametre:

OSAndroid 9 Pie
OxygenOS
Displej6.5-palcový
Full HD+
ČipsetQualcomm Snapdragon 855
FotoaparátTri senzory
SelfiePop-up fotoaparát
Batéria4,150 mAh
NabíjanieUSB-C
Warp Charge
Rozmery162.6 × 76 × 8.8 mm

Zdroj: AndroidCentral

Prečítajte si aj:

OnePlus 7 na nových renderoch prezrádza použitie výsuvného selfie fotoaparátu (fotogaléria + video)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.