Keď spoločnosť predstavila model Nord, veľa fanúšikov zostalo sklamaných kvôli obmedzenej dostupnosti tohto modelu. 

Jedným z hlavných trhov sú napríklad aj USA, kam sa novinka od OnePlus tentokrát nedostala. Bol však vydaný prísľub, že v nasledujúcich mesiacoch budú k dispozícii viaceré cenovo dostupné modely OnePlus. 

OnePlus Nord

OnePlus Nord. Zdroj: OnePlus

Podľa novej správy z portálu Android Central bude ďalším smartfónom lacný model s kódovým označením Clover a očakáva sa, že cena tohto telefónu bude približne 200 dolárov. A čo je dôležitejšie, bude k dispozícii celosvetovo.

Správa dokonca spomína kľúčové špecifikácie telefónu, ktoré zahŕňajú 6,52-palcový HD+ displej, Snapdragon 460 so 4 GB RAM a 64 GB úložného priestoru. Aj keď parametre nie sú oslňujúce, určite poteší veľká 6 000 mAh batéria s podporou 18 W nabíjania. Zariadenie bude vybavené 13 Mpx hlavným fotoaparátom a ďalšími dvomi 2 Mpx fotoaparátmi – pravdepodobne na meranie hĺbky a snímanie makro fotografií.

oneplus 8 pro

Očakávať môžeme aj Android 10 spolu s nadstavbou OxygenOS 10. Viacerých určite poteší aj konektor pre slúchadlá a snímač odtlačkov prstov, ktorý bude na zadnej strane smartfónu.

Dátum možného predstavenie zatiaľ nepoznáme, ale je viac ako isté, že sa o tomto zariadení v najbližších týždňoch dozvieme viac.

Zdroj: AndroidCentral

Prečítajte si aj:

Ako fotí iPhone SE, Huawei P30, motorola edge, POCO F2 Pro a Xiaomi Mi Note 10?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.