Do predstavenia zostáva menej ako týždeň.

Po tom, čo sme spoznali dátum predstavenia globálnej verzie vlajkovej lode OnePlus 10 Pro, teraz sa dozvedáme, že 31. marca budú spolu s ňou predstavené aj celkom nové bezdrôtové slúchadlá Bullets Wireless Z2.

Portál GSMArena zverejnil správu, ktorá potvrdzuje, že OnePlus 10 Pro bude počas podujatia sprevádzaný ďalšou novinkou v podobe bezdrôtových slúchadiel. Bullets Wireless Z2 sa stanú nástupcom slúchadiel Bullets Wireless Z, ktoré boli na trh uvedené v roku 2020. 

Bullets Wireless Z

V prípade Bullets Wireless Z2 ide pritom o cenovo dostupnú verziu bezdrôtových slúchadiel, avšak nie celkom bezdrôtovú. Na trh budú uvedené v modrej a čiernej farbe, s fyzickým ovládaním hlasitosti a médií. Konštrukcia slúchadiel má aj obrovské výhody.

V prípade, že sa slúchadlá nepoužívajú, jednoducho visia z krku a sú spojené magnetmi. Toto riešenie je ideálne pri cestovaní a celkovo rušnom spôsobe života, kedy by ste TWS slúchadlá mohli veľmi jednoducho stratiť.

O slúchadlách Bullets Wireless Z2 neboli zatiaľ zverejnené žiadne technické parametre. Postupne by sa to však malo začať meniť, pretože OnePlus bude až do predstavenie uvoľňovať informácie, ktoré priamo súvisia s Bullets Wireless Z2.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.