Samozrejme má na mysli telefóny OnePlus 12 a Galaxy S24.

Čínska spoločnosť je veľmi blízko k návratu označenia Flagship Killer, ktoré by mal čoskoro hrdo niesť model OnePlus 12R. Už onedlho sa totiž na globálnom trhu predstaví vlajkový smartfón OnePlus 12, ku ktorému sa pripojí aj cenovo dostupnejší model OnePlus 12R. Práve druhý menovaný by mohol opäť oživiť legendárne označenie Flagship Killer, ktorým sa preslávili prvé smartfóny spoločnosti OnePlus. 

Pred pár hodinami spoločnosť Samsung predstavila sériu Galaxy S24, čiže nie je žiadnym prekvapením, že na túto udalosť reagovali ďalší výrobcovia smartfónov, aby upozornili na svoje zariadenia, ktoré v blízkej dobe uvedú na trh. Ako sme už viackrát písali, OnePlus sa pripravuje na globálne uvedenie modelu OnePlus 12. Zdá sa však, že tento telefón na základe príspevkov aj na slovenských fórach vzbudzuje väčší záujem niektorých používateľov Android zariadení, ako práve predstavené telefóny série Galaxy S24.

Pri telefónoch oboch značiek si však kupujete odlišný iný používateľský zážitok. Pokým pri Galaxy telefónoch ide o celý ekosystém zariadení, tak smartfóny od OnePlus sú známe rýchlym používateľským prostredím, čo spoločnosť dokazuje od uvedenia svojho prvého telefónu.

OnePlus si myslí, že 12 je viac ako 24Zdroj: OnePlus
OnePlus si myslí, že 12 je viac ako 24

Keďže v prípade telefónov Galaxy S24 a OnePlus 12 si musí každý zvážiť, čo od telefónu očakáva, a koľko peňazí je ochotný “investovať”, tak je zároveň úsmevné, ako výrobcovia smartfónov dokážu na seba upriamovať pozornosť , napríklad aj spomínaným “12 je viac ako 24”.

Pokiaľ aj vy máte dilemu, či siahnuť po jednom z modelov série Galaxy S24, alebo si radšej vybrať OnePlus 12, k lepšiemu rozhodovaniu si pozrite aj oficiálne ceny telefónov Galaxy S24, S24+ a S24 Ultra, a porovnajte ich s očakávanými európskymi cenami modelu OnePlus 12.

Odporúčame sa však pozrieť aj na model OnePlus 12R, ktorý bude nielen cenovo dostupnejší ako klasická “12”, ale ponúkne skvelú výbavu na čele s čipovou sadou Snapdragon 8 Gen 2. Očakávané ceny nájdete rovnako na tomto odkaze.

Pripomíname, že predstavenie modelov OnePlus 12 a 12R bude 23. januára.

Zdroj: Vlastné, OnePlus

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.