Kúpiť OnePlus 2 alebo čakať na ďalší model?

Carl Pei, spoluzakladateľ spoločnosti OnePlus, sa v rozhovore pre USA Today vyjadril, že OnePlus 2 nebude jediným telefónom, ktorý jeho spoločnosť tento rok vyrobí. Na trh by mal prísť ešte jeden model, pričom výrobca chce stihnúť vianočnú sezónu.

Pei nešpecifikoval, či bude ďalší OnePlus výkonnejší ako nedávno predstavená dvojka. Svojim spôsobom má byť unikátny.

Keď som uvidel prototyp, pomyslel som si… wow, toto bude môj primárny telefón. Potom sa mi však dostala do ruka produkčná vzorka OnePlus 2, ktorá je taktiež vynikajúca, takže sa neviem rozhodnúť. (Ďalší telefón) Bude však úžasný,“ povedal Pei.

Toto vyjadrenie je prekvapujúce, keďže OnePlus 2 sa začne predávať už o týždeň. Výrobca by sa mal teda snažiť propagovať novinku, namiesto toho však odkazuje fanúšikom, že ak počkajú pár mesiacov, možnože si budú môcť kúpiť ešte lepší telefón. Na druhej strane, do zoznamu čakateľov – kupcov sa už prihlásilo viac ako milión používateľov. OnePlus sa teda na nezáujem nemôže sťažovať.

Cena smartfónu OnePlus 2 začína na úrovni 339 EUR. Hardvérovou výbavou však môže konkurovať vlajkovým lodiam ostatných spoločností, ktoré sú o poznanie drahšie.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit