O pripravovanom modeli OnePlus 8T poznáme pomerne veľa detailov.

Všetko podstatné sa potvrdí už o pár dní. Smartfóny však nie sú jediné, ktoré na udalosti uvidíme. V ukážke spoločnosť odhalila, že “nové zariadenie” je na ceste. Oficiálne informácie z Twitteru prezrádzajú, že toto zariadenie je späté so zvukom. Na ukážke je ďalej znázornená časť slúchadla čo naznačuje, že OnePlus pravdepodobne čoskoro predstaví aj “slúchadlovú” novinku.

Odkaz z Twitteru navyše presmeruje na stránku udalosti, ktorá informuje o OnePlus 8T. To znamená, že smartfón OnePlus 8T nebude 14. októbra sám a mali by ho sprevádzať “špičkové slúchadlá ”. 

OnePlus slúchadlá

Zdroj: GizChina

Pomerne dlho sa špekulovalo o príchode TWS slúchadiel OnePlus Buds Z. Pomerne mätúci je však nový dizajn, pretože nezodpovedá pôvodnému konštrukčnému riešeniu. Samotné predstavenie modelu OnePlus Buds Z by však znamenalo skôr uvedenie cenovo dostupných slúchadiel, takže je málo pravdepodobné.

Môžeme však očakávať, že toto zariadenie bude podporovať Dolby Atmos pre najnovšie vlajkové lode OnePlus. Potlačenie šumu a určitý stupeň vodoodolnosti sú ďalšie funkcie, ktoré od tohto zariadenia očakávame. Doterajšie správy naznačujú, že OnePlus 14. októbra predstaví najmenej päť produktov, medzi ktorými by sa mala nachádzať powerbanka s rýchlym nabíjaním.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi 10T Pro: 144 Hz displej, 5G procesor a nové MIUI 12 (Prvé dojmy)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.