S prevádzkovaním každého automobilu sú spojené viaceré povinnosti, na ktoré treba neustále myslieť.

O to horšie je to v prípade, keď vlastníte vozidlá dve, alebo rovno celý vozový park. Pri firemných vozidlách je kontrola ešte ťažšia, keďže tieto vozidlá sa nachádzajú v rôznych časoch na rôznych miestach a ich správca môže veľmi rýchlo o nich stratiť prehľad. 

V tomto prípade je najúčinnejším riešením online GPS monitorovanie vozidiel, ktoré dokáže firme ušetriť náklady na pohonné hmoty do výšky až 30 %. Okrem toho služba dokáže veľmi účinne znížiť aj zneužívanie firemných vozidiel na súkromné účely.

Službu však ocenia aj jednotlivci, ktorí si pomocou GPS monitorovania dokážu svoje vozidlo v prípade potreby veľmi jednoducho vystopovať. Vďaka GPS monitorovaniu je každá jazda aj podrobne vykreslená v mapách.

Ďalšie detaily je možné skontrolovať ako na webe, tak aj v mobilnej aplikácii, ktorá však slúži iba na online sledovanie vozidiel. Celkovo je umožnený prístup k až 36 mesačnej histórii jázd, čiže sa viete spätne pozrieť, kde sa sa vaše vozidlo v minulosti nachádzalo.

K funkciám, ktoré by očakával každý používateľ takejto služby, ani pri Kde máš Auto nechýbajú funkcie automatického merania spotreby, identifikácia vodiča alebo manuálna editácia súkromnej a služobnej jazdy.

Okrem množstva užitočných funkcií je výhodná aj cena. Službu Kde máš auto je možné využívať už od 10 eur mesačne. Pokiaľ však chcete sledovať ešte viac údajov o jazdách a spotrebe, najvyšší balík služby stojí iba 16,20 eur mesačne. Pri ňom používateľ získa aj podrobnú knihu jázd, ktorú je možné spravovať cez web aplikáciu Aspecto. Firemní zákazníci majú pritom základnú službu GPS monitorovania k firemnému internetu Basic od Antiku celkom ZADARMO.

Monitorovacie GPS jednotky je možné namontovať v rámci celého Slovenska. Montáž je zabezpečovaná autorizovanými servismi, ktoré vykonajú odbornú a profesionálnu montáž zariadení potrebných k plnohodnotnému využívaniu služby. Viac detailov sa dozviete na stránke www.kdemasauto.sk alebo v cenníku služby, kde sú uvedené aj všetky inštalačné poplatky.

Nechajte si vypracovať bezplatnú cenovú ponuku už dnes.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Antik.

Zdroj: Antik

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.