HONOR oznámila dostupnosť nového systému MagicOS 8.0 pre sériu HONOR Magic V2.

Používatelia telefónov HONOR Magic V2 a Porsche Design HONOR Magic V2 RSR si môžu teraz stiahnuť a nainštalovať aktualizáciu z ponuky Nastavenia. Aktualizácia je samozrejme bezplatná.

HONOR Magic V2
HONOR Magic V2

MagicOS 8.0 je postavený na systéme Android 14 a poskytuje používateľské rozhranie založené na rozpoznaní zámerov užívateľa (IUI) pomocou umelej inteligencie a funkciami ako je Magic Portal. Tento portál umožňuje jednoducho realizovať každodenné úlohy a umelá inteligencia doslova predvída, čo plánujete urobiť.

Prináša tiež viacero vylepšení používateľského rozhrania, výkonu, predĺženie doby výdrže na batériu smartfónov HONOR.

Inteligentné funkcie poháňané umelou inteligenciou

Systém HONOR MagicOS 8.0 v sérii HONOR Magic V2 je vybavený umelou inteligenciou. Magic Portal, ktorý debutuje v systéme MagicOS 8.0, využíva rozpoznanie zámeru používateľa a na jeho základe mu odporučí možné aplikácie. Takto zefektívni vašu interakciu. Taktiež umožňuje bezproblémové prepínanie medzi aplikáciami a zariadeniami jediným pohybom. Výberom a presunutím prvkov na bočnú stranu obrazovky môžete komunikovať s ponukou aplikácií. Tieto aplikácie vyberá umelá inteligencia s ohľadom na to, čo bežne s telefónom realizujete. Magic Portal podporuje viac ako 100 aplikácií z oblasti cestovania, kancelárskych nástrojov, správ, vyhľadávania, zábavy, nakupovania a sociálnych sietí. Interakcie Magic Portal sú kompatibilné s aplikáciami ako WhatsApp, aplikácie balíka Google, Instagram, Facebook, YouTube a pod.

Systém MagicOS 8.0 na smartfónoch HONOR Magic V2 ponúka funkciu osobného asistenta na úrovni platformy, ktorá skenuje obsah aplikácie a sumarizuje udalosti, stretnutia, poznámky a ďalšie interakcie v aplikácii „My Day“.

Prispôsobenie zamerané na človeka

Animácie pri spúšťaní, ukončení a prepínaní aplikácií pôsobia v novom operačnom systéme prirodzenejšie. S MagicOS 8.0 sú zariadenia HONOR Magic V2 teraz vybavené kapsulou Magic Capsule, ktorá vám umožní rozširovať upozornenia na vonkajšom aj vnútornom displeji a získať prístup k ďalším informáciám súvisiacim s týmto upozornením. To ponúka rýchly a pohodlný prístup k relevantným informáciám bez nutnosti navigácie vo viacerých systémových aplikáciách. Okrem toho nový režim úspory energie Ultra Power Saving Mode pridáva nový ovládač, ktorý minimalizuje spotrebu batérie a výrazne predĺžiť dobu práce na batériu.

S MagicOS 8.0 je možné vytvoriť vlastné skratky aj na HONOR Magic V2 stlačením a podržaním požadovaných aplikácií. Okrem toho môžete upraviť veľkosť a umiestnenie priečinkov na domovskej obrazovke a spravovať karty stohovania pracovnej plochy. MagicOS 8.0 rozširuje personalizáciu aj na fotografovanie. Umožňuje vám prispôsobiť si rozloženie režimov fotoaparátu a presunúť najpoužívanejšie režimy do popredia.

Ochrana súkromia a zabezpečenie

Séria HONOR Magic V2 zaisťuje bezpečné spracovanie vašich osobných údajov. MagicOS 8.0 v sérii HONOR Magic V2 predstavuje novú funkciu Blur Private Info v ponuke Zdieľať. To vám dáva možnosť pohodlne upravovať citlivé informácie, ako sú mená, heslá a kontaktné čísla. Neprezradíte teda niečo viac, ako by ste chceli.

Zdroje: HONOR, vlastné

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.