Po niekoľkých týždňoch dohadov a rôznych informačných únikoch, Oppo včera oficiálne predstavilo smartfón F11 Pro.

Najväčším plusom a lákadlom pre potencionálnych záujemcov je práve zadný duálny fotoaparát, ktorý má 48 Mpx senzor a je spárovaný s 5 Mpx fotoaparátom na meranie hĺbky. Výrobca sľubuje skvelé výsledky pri fotení pomocou zadnej kamery aj pri hlbokej tme.

Na „selfie“ vám bude musieť stačiť „iba“ 16 Mpx. Dohady, čo sa týkali „selfie“ kamery boli potvrdené a je vysúvacia, resp. vyskakovacia.  Vďaka tomuto mechanizmu si používatelia budú môcť užiť plnohodnotný 6.53 -palcový displej bez okrajov s pokrytím prednej strany až 90,9 %.

Oppo F11 prichádza v neštandardných farebných prevedeniach a to Thunder Black a Aurora Green. Thunder Black môže naživo vyzerať naozaj exkluzívne, keďže prechádza z čiernej do fialovej, resp. opačnej farebnej kombinácii.

Smartfón je poháňaný procesorom MediaTek Helio P70 s pamäťou RAM vo veľkosti 4 GB alebo 6 GB a internou pamäťou o veľkosti 64 GB alebo 128 GB. Dlhé používanie telefónu je zabezpečené obrovskou batériou s kapacitou 4 000 mAh a systémom Android 9 Pie s nadstavbou ColorOS 6.

Zaujímavosťou je, že telefón má micro USB port 2.0, čo môže podaktorým záujemcom prekážať. Oppo v súčasnosti spúšťa predaj v Indii, následne v Ázii, Strednom Východe a Severnej Afrike. Ďalšie regióny by mali pribudnúť onedlho. Ceny zatiaľ nie sú známe, ale predpokladáme, že budú príjemné.

Zdroj:Android Authority

Prečítajte si aj:

Nubia Alpha: Sú to inteligentné hodinky, či telefón?

 

Značky: