Spoločnosť OPPO predstaví nové modely s GenAI už budúci týždeň.

Modely zo série Reno12 od spoločnosti OPPO sú ďalšou novinkou zo sveta smartfónov, ktorá sa ukáže aj na globálnom trhu. Európa bude pritom prvým medzinárodným trhom, na ktorom sa tieto telefóny ukážu. Výrobca tak oznámil predstavenie, ktoré sa bude konať už 18. júla na Ibize. Počas tohto predstavenia sa ukážu dva modely, ktoré chcú zaujať výbavou aj možnosťami umelej inteligencie.

Séria OPPO Reno sa pritom dlhodobo špecializuje na dizajn smartfónu a prémiový fotoaparát. Tento rok tieto modely doplní aj tzv. GenAI. Je to súhrn funkcií, ktoré majú podporiť kreativitu a produktivitu majiteľov a používateľov týchto smartfónov. OPPO uvádza, že séria Reno12 bude pozostávať z prvých modelov spoločnosti, ktoré budú využívať umelú inteligenciu aj v Európe.

Pozvánka na predstavenie série OPPO Reno12Zdroj: OPPO
Pozvánka na predstavenie série OPPO Reno12

Modely OPPO Reno12 a Reno12 Pro sa majú vyznačovať atraktívnym futuristickým dizajnom, ktorý spája estetickú príťažlivosť s technologickými inováciami. Ako sme už uviedli vyššie, predstavenie prebehne v španielskom meste Ibiza, kde OPPO ukáže novinky v plnej kráse. Bližšie informácie o výbave sa samozrejme dozvieme tam a budeme vás o tom informovať aj na našom webe.

OPPO ďalej uvádza, že okrem dvojice atraktívnych telefónov si pripravilo niečo špeciálne aj pre slovenských zákazníkov. Očakávame teda lákavú úvodnú ponuku pri predpredaji alebo na začiatku obdobia predaja. Nebudeme však ešte nič predbiehať a necháme sa prekvapiť, predstavenie je totiž už za rohom.

Zdroj: OPPO

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.