Modelový rad OPPO Reno 12 sa na globálnom trhu môže líšiť výbavou od čínskych modelov.

Spoločnosť OPPO patrí medzi známejších čínskych výrobcov. Okrem vlajkových lodí sa vyznačuje najmä kvalitnými modelmi strednej a vyššej strednej triedy, ktoré sa zvyčajne zaraďujú pod sériu OPPO Reno. Podľa nedávnych únikov by sa mala tento mesiac tak predstaviť na globálnom trhu séria smartfónov OPPO Reno 12 pozostávajúca z dvoch modelov.

Tieto smartfóny pritom už boli predstavené minulý mesiac v Číne, takže ich výbavu viac-menej poznáme. Medzi špecifikáciami však predsa nastanú menšie zmeny, ktoré budú spočívať najmä v inom čipsete. OPPO by tak malo v prípade základného aj Pro modelu série vsadiť na iný čipset, len nedávno predstavený na trhu. Odhaľuje to certifikácia Geekbench.

Séria OPPO Reno 12 s Dimensity 7300

Čínske verzie smartfónov OPPO Reno 12, resp. Reno 12 Pro prišli na trh s čipsetmi od spoločnosti MediaTek. Na globálnom trhu by sa to zmeniť nemalo, no výrobca by mal vsadiť na iné verzie čipsetov. Základný Reno 12 v čínskej verzii ponúkol MediaTek Dimensity 8250, Pro verzia zasa Dimensity 9200+. Globálne verzie by však mali vsadiť na rovnaký čipset, ktorým bude nedávno predstavený Dimensity 7300.

OPPO Reno11F 5GZdroj: Touchit.sk
OPPO Reno11F 5G

Odhaľuje to nová certifikácia modelu OPPO Reno 12 Pro v platforme Geekbench, kde parametre čipsetu odkazujú práve na Dimensity 7300. OPPO by však mal v globálnych verziách vykonať len túto úpravu a zvyšok výbavy by mal byť identický. Ak by sa objavili ešte ďalšie zmeny, boli by to už len menšie úpravy.

Globálne verzie modelov zo série OPPO Reno 12 by sa mali predstaviť už tento mesiac. Potvrdiť to mala údajne aj spoločnosť na AI konferencii v Londýne. Bližšie informácie ohľadom predstavenia týchto telefónov však zatiaľ nemáme dostupné. Očakávame, že sa objavia v najbližších týždňoch, ak sa informácie o tohtomesačnom predstavení nevyvrátia.

Zdroj: gizmochina.com, xiaomiui.net

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.