Populárny čínsky výrobca OPPO pripravuje uvedenie dvoch základných smartfónov v Číne a na ďalších rozvíjajúcich sa trhoch.

Ide o smartfóny OPPO A2X a OPPO A2M s tým, že na svete sú už aj exkluzívne oficiálne rendery týchto pripravovaných zariadení. Ako ukazujú obrázky, obe zariadenia vyzerajú rovnako s výnimkou modulu fotoaparátu na zadnej strane. OPPO A2X aj OPPO A2M sa budú dodávať v rovnakých farebných variantoch: bude to farba čierna, levanduľová a žltá.

OPPO A2M
OPPO A2M

Smartfóny OPPO A2X a A2M ponúknu 6,5-palcový displej s rozlíšením HD+ a výrezom pre selfie kameru. Tieto zariadenia sú založené na 8-jadrovom procesore MediaTek, čo je na základné modely v poriadku. Operačná pamäť RAM a možnosti úložiska sa podľa GSMArena môžu pohybovať od 8 GB do 12 GB, resp. od 128 GB do 256 GB.

OPPO A2X
OPPO A2X

Zadný fotoaparát bude mať jeden 13 Mpx snímač s LED bleskom. Ceny smartfónov OPPO A2X a A2M sa budú pravdepodobne pohybovať okolo 150 USD a na trh sa dostanú do mesiaca. Uvidíme, či sa tieto telefóny dostanú aj na Slovensko. OPPO na Slovensku pôsobí aj s vlastným zastúpením a o tom, ako sa vyrábajú tieto telefóny prinesieme podrobnejšiu reportáž.

Zdroje: MS PowerUser

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.